Bilde via Instagram @kimkardashianwest

Nå lanserer Kim Kardashian shapewear-merket sitt – under nytt navn

Ble beskyldt for kulturell appropriasjon.

I slutten av juni stormet det rundt Kim Kardashian West da det ble kjent at hun ville kalle sitt shapewear-merke for Kimono. Mange gikk hardt ut på Twitter og Instagram og mente at det var kulturell appropriasjon og veldig lite ok. Nok et eksempel på hvordan Kardashian-familien profiterer på kulturer som ikke er deres egen, uttalte én.

Reality-stjernen forsvarte det helt med at bruken av navnet på ingen måte var respektløst ment. Siden snudde hun likevel og trakk tilbake merkenavnet.

Mandag, lanserte Kardashian sitt shapewear under det mye mindre kontroversielle navnet Skims.

Se dette innlegget på Instagram

My fans and followers are a huge inspiration to me – I’m always listening to their feedback and opinions, and am so grateful they shared their ideas for a new brand name. After much thought and consideration, I’m excited to announce the launch of @SKIMS Solutionwear™ coming September 10. I love the idea that the pieces will be the closest thing to someone’s skin, skimming with amazingly soft and supportive fabrics which accentuate the best parts of our bodies.  Available in sizes XXS – 5XL, SKIMS Solutionwear™ is for every body. SKIMS.COM. #ShowYourSKIMS Photo: #VanessaBeecroft

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

– Mine fans og følgere inspirerer meg enormt. Jeg lytter alltid til feedbacken og meningene deres, og jeg er så takknemlig for at dere delte ideer til et nytt merkenavn. Etter mye om og men er jeg glad for å kunne fortelle at lanseringen av @skims Solutionwear vil skje 10. september, skriver hun i caption.

– Jeg elsker tanken på at disse plaggene vil være det man har innerst mot huden, at det skummer huden med de fantastisk myke og støttende stoffene som fremhever den beste delen av kroppene våre. Kommer i størrelse XXS-5XL. Skims Solutionwear passer alle kropper.

Innlegget har i skrivende stund 1 million likerklikk – og haugevis av kommentarer som roser det de mener er et mye smartere navnevalg.

Les også: Kim Kardashians fotograf krevde nakenbilder før oppdrag