Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kanye West har klonet Kim Kardashian i sin nye, ville kampanje

#NSFW

Det siste året har vi sett mange eksempler på hvordan motehusene forsøker å klore til seg forbrukernes oppmerksomhet med uventede krumspring i kampanjene. I en tid der hjernen er mettet på visuelle inntrykk fra alle skjermene vi omgir oss med, er det blitt en nødvendighet å tenke nytt og utenfor boksen for å skille seg ut.

Stella McCartney lot modellene omgi seg med bilvrak og søppel, som en tydelig kommentar til dagens miljøproblematikk. Balenciaga valgte i sin SS’18-kampanje å etterape paparazzi-bilder, der modellene latet som de var kjendiser som ikke ønsket å bli avbildet. Gucci på sin side droppet alt som het foto til fordel for kunstnerens Ignasi Monreals malerier, it-merket Eckhaus Latta fra New York lot modellene i kampanjen både se ut og virke som klovner, og Helmut Lang valgte å booke taxi-sjåfører fra hele verden som modeller. 

Kanye West, med sitt mye hypede Yeezy-merke, har ikke overraskende også kastet seg på denne trenden. Da han slapp sin Yeezy sesong 6 helt på starten av året, hadde han hanket inn en rekke kjendiser, stylet de slik at de var prikk like kona hans, Kim Kardashian, og plassert de i kontekster slik at det, i likhet med Balenciaga sin idé, skulle minne om paparazzi-bilder. Blant de utvalgte var Paris Hilton og influenceren Sarah Snyder, som tidligere var sammen med Jaden Smith.

Nå sørger West for å skaffe seg litt skikkelig oppmerksomhet igjen.

Han publiserer en helt ny lookbook via Twitter for å tease den nye sneakeren han kommer til å droppe; Yeezy 500 Supermoon Yellow.

Bildene er tatt av hans DONDA-partner Eli Russell Linnetz:

Og, det mest overraskende ved det hele var de nakne kvinnene iført skoene, der den ene av de to er en tro kopi av Kim Kardashian West. 

NSFW eller ei – her er utdrag fra lookbook-en: 

 

Bilder: Via Twitter @kanyewest

Les også: 11 motetips fra Kanye West

Siste saker

Mest lest nå
Les mer