Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

11 motetips fra Kanye West

«You dont see just how fly my style is?»

Forrige torsdag kveld møtte 400 personer på Diamond Cross Ranch i Wyoming for å delta på et lytterfest for Kanye Wests åttende studioalbum, «Ye». 24 timer senere dro gjestene, som inkluderte Jonah Hill, 2 Chainz, Chris Rock og selvfølgelig Kim Kardashian West, hjem iført fargerike t-skjorter og hoodies, delt ut til gjestene som en smakebit på den nye merchen til Kanye. Kolleksjonen har enda ikke droppet, men om vi skal tro hypen rundt hans tidligere merch så kommer denne kollskjesonen også til å forsvinne fort.

Kanye har nemlig en tendens til å gjøre alt han tar i til gull (eller masse, masse penger) og siden hans brutale inntog i motebransjen har han tatt stor plass i pressen, og heller aldri nølt med å dele meningene sine. Derfor, mens vi venter på fargerike Wyoming-gensere, har vi samlet 11 av Kanyes beste motetips gjennom de siste årene. 

«Det er ulovlig å være naken»

«Ingen flip-flops på mørkhudete menn. Ta på deg noen hot-ass Jordans på stranden»

«Versace! Versace! Versace! Versace! Versace! Versace! Vi elsker Versace. Versace er den beste designeren noen gang!»

«De fleste klær er svarte eller hvite, men jeg liker ikke kontrasten. Det blir for arbeid, for servitør eller for bryllupete til meg. Hvis det er et ord. Uansett, det er derfor jeg liker å kle meg ensfarget. Det er mindre kontrast, det er mer tilfeldig.»

«Du kan ha ha på Zara- bukser. Også kommer en jente inn i den originale Céline-versjonen også føler du deg som dritt. Det er problemet»

«Jeg misliker konseptet med ‘chic’ som det høyeste komplimentet for et menneske. Jeg vil helst at noen er hyggelige enn å være ‘chic’»

 

«Militærgrønn er klassisk, maskulin, ikke for trendy – alt det som herreklær skal være.»

«Hvis du har på flere lag med klær kan du være i LA, New York, Paris, i en flyplasslounge eller på et fly, og ta lag av og på. Proposjonene blir nærmest følelsesmessige. Du vet hvordan grafikk kan uttrykke en følelse eller følelser? Lag med klær kan også det.»

«Virgil og jeg tok med skinn-joggebukser til Fendi for seks år siden og de sa ‘nei.’ Hvor mange motherfuckers har du sett med de buksene nå?!»

«Skinny bukser er rock’n’roll, og store jakker er virkelig hip hop. Jeg ser etter 50 prosent rock’n’roll, 50 prosent hip hop, 50 prosent geni. Fordi du vet, for å være geni, må du være på hundre og femti prosent.»

«Folk forteller deg alltid: «Vær ydmyk. Vær ydmyk.’ Når var den siste gangen noen fortalte deg; ‘vær fantastisk? Vær bra?’ Vær bra! Vær fantastisk! Vær fantastisk!»

BONUS!

Et knippe av Mr. Wests beste tweets – ever.

 

 

Hovedbilde: Dazed

Les også: 13 ting Paris Hilton har lært oss

Siste saker

Mest lest nå
Les mer