Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kaia Gerber skjøt egne kampanjebilder med brukket arm
Kaia Gerber. Foto: Instagram/@kaiagerber

Skjøt kampanjebilder for duftmerke hjemme i lockdown

Et brukket arm stopper ikke Kaia Gerber med det første.

Er det én ting som er sikkert, er det at koronautbruddet og lockdown av samfunnet har tvunget folk til å tenke kreativt på alle mulige måter. Enten det er hekling og strikking, baking av surdeigs- og bananbrød eller brygging av it-kaffe.

Tidligere i våres gjorde Bella Hadid sin første motekampanje i karantene. Den ble skutt utelukkende via FaceTime og var dermed historisk.

Nå har toppmodell Kaia Gerber fulgt i hennes fotspor. Bare at hun denne gangen har tatt bildene selv i lockdown – med armen i gips (!).

Kaia Gerber la denne uken ut på Intagram-profilen sin et bilde og en filmsnutt skutt for Marc Jacobs’ duft Daisy, som viser henne ikledd en sommerlig kjole stående i en blomstereng i California. Med solskinn og vind i håret ser det hele ganske så idyllisk ut.

Bortsett fra at håndleddet hennes ifølge W Magazine er brukket og armen gipset opp til albuen.

Å skulle spraye en duftflakong med hånden i gips er ikke akkurat det enkleste, men selv Marc Jacobs ble imponert av toppmodellens innsats for merket hans.

– Selv med armen din i gips, fantastisk, skriver han på innlegget hennes.

18-åring fikk sitt første store gjennombrudd i modellverdenen i 2017 nettopp som Daisy-jenta for Marc Jacobs. Hun har ikke gått ut med grunnen til at armen er brukket, men forsikret fansen på Instagram nylig om at hun hadde det bra.

Les også
12 Instagram-høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week

På lik linje med kollega Bella Hadid har også Gerber vært i det kreative hjørnet i lockdown, og har blant annet startet bokklubb på Instagram.

Les også: Norsk modellveteran skjøt selvportretter for Vogue under lockdown

Siste saker

Mest lest nå
Les mer