Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Her er kjendisstylistene du bør ha hørt om
Danske Veneda Carter er en av de store it-stylistene nå. Foto: Instagram @venedacarter

Her er kjendisstylistene du bør ha hørt om

Disse 9 styler verdens største stjerner.

Når man ser stjernene på den røde løperen har de selvsagt hverken sminket, fikset håret eller stylet seg selv. De har et helt team av folk som gjør glam og styling.

Enkelte, slik som Rachel Zoe, ble i sin tid kjendis selv og fikk sitt egne tv-program på bakgrunn av stylistjobben. Dette var starten på en trend med mer synlige kjendisstylister. Nå er flere av de største innen dette gamet blitt influencere med mange hundre tusen følgere på Instagram. Det å være stylist er ikke lenger en som bare figurerer i kulissene.

Her har vi samlet et knippe av de største kjendisstylistene akkurat nå.

Dette er navn du bør merke deg; sjansen er nemlig stor for at nettopp de står bak noen av dine favorittkjendisers råeste looks den siste tiden.

Les også: Hailey Bieber måtte kjempe for å holde tårene tilbake under Met gala

Veneda Carter

Den danskfødte 28-åringe modellen og stylisten ble for alvor kjent da Kim Kardashian kalte henne «Den kuleste dama i verden». Carter har jobbet som stylist for Yeezy siden 2016, men begynte å samarbeide med Kim i 2019.

Instagram: @venedacarter

Mimi Cuttrell

Denne California-jenta har mange stjerner på kundelista. De siste årene har hun blant annet stylet Gigi og Bella Hadid, Lily Rose Depp, Iris Law, Dixie D’Amelio, Ariana Grande, og Normani. Sammen med Norgesvenn og stylist Yael Quint, får hun en del av æren for at Hadid-søstrene har båret norske merker som Holzweiler.

Instagram: @mimicuttrell

Maeve Reilly

Denne amerikanske stylisten har gjennom flere år samarbeidet med Hailey Bieber om hennes gardobe. Den siste tiden har hun likevel fått ekstra mye oppmerksomhet for Megan Fox sin voldsomme stiloppgradering. Skuespilleren har dukket opp på en rekke eventer iført iøyenfallende antrekk – blant annet under VMAs der hun hadde fått på seg en helt gjennomsiktig, glitrende kjole.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok
Instagram @stylememaeve

Karla Welch

Denne dama har blitt kalt en av de mektigste kjendisstylistene av blant annet New York Times. På kundelista har hun blant annet Karlie Kloss, Tracee Ellis Ross, Lorde, Justin Bieber, Sarah Paulson, Elisabeth Moss, Amber Heard, Naomi Osaka and Olivia Wilde.

Instagram: @karlawelchstylist
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Karla Welch (@karlawelchstylist)

Law Roach

Denne fyren er definitivt en av de mest toneangivende kjendisstylistene akkurat nå. Roach ble introdusert for Zendaya da hun fremdeles var tenåring, og siden har de to samarbeidet tett. Han har også fått andre storheter på kundelista slik som Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy, Hunter Schäfer, Kerry Washington, Priyanka Chopra, Tiffany Haddish og Tom Holland.

Han var den som stylet desidert flest under årets Met Gala. Han hadde hele 10 kunder på den røde løperen den kvelden, blant andre Chance the Rapper, TikTok-stjerne Addison Rae, toppmodell Alton Mason og formel 1-ikon Lewis Hamilton. Sistnevnte hadde forøvrig punget ut 30 000 pund – omkring 355 000 kroner – for at et knippe svarte designere skulle få komme på Met gala og sitte ved hans bord, ifløge Dazed.

Instagram: @luxurylaw
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Law Roach (@luxurylaw)

Kate Young

Denne New York-baserte stylisten hadde en The Devil Wears Prada-aktig start, da hun på midten av 90-tallet var Anna Wintours assistent hos Vogue. Siden hadde hun ulike stillinger i både Vogue og Teen Vogue, før hun i 2010 gikk all in som kjendisstylist. På kundelista har hun blant andre Sienna Miller, Natalie Portman, Margot Robbie, Michelle Williams, Nina Dobrev og Dakota Johnson. Hun stod ifølge Business of Fashion også bak transformeringen av Selena Gomez fra ungdomsidol til voksen artist, med en helt ny og sexy look.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Young har også stylet norske Kristine Frøseth ved et par anledninger, nå sist til Met Gala.

Instagram: @kateyoung
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kate Young (@kateyoung)

Lorenzo Posocco

Denne London-baserte stylisten er verdt å merke seg. Han styler nemlig en av de aller største trendsetterne i verden, nemlig Dua Lipa. Tidligere har han også stylet et annet stort navn i musikkbransjen, nemlig australieren Troye Sivan.

Instagram: @lorenzoposocco

Kollin Carter

Carter startet karrieren som assisten for den tidligere nevnte kjendistylisten Law Roach, før han fortsatte alene. Nå har han store navn som Cardi B, Sofia Richie og Kelly Rowland på kundelista. Det er spesielt de maksimalistiske, more is more-lookene til Cardi som har gitt han status som en av de virkelig spennende nye navnene i bransjen.

Instagram: @kollincarter

Hodo Musa

(Disclaimer: Hodo er gift med Melk & Honning-utgiver Gisle G. Stokland.) Svensk-somaliske Hodo Musa bodde i Oslo i en årrekke, før hun tok steget over til Los Angeles for å satse som stylist. Siden da har hun fått massiv oppmerksomhet som Lil Nas X sin creative director og stylist, først for de spaca og fargerike cowboy-lookene og så glam-looks med en touch av femininitet.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Da rapperen nylig var invitert til Met Gala, hadde han på seg tre custom-looks fra Versace.

Instagram: @hodovodo

Les også: Topp 15 antrekk fra nattens Met Gala

Siste saker

Mest lest nå
Les mer