Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Hailey Bieber måtte kjempe for å holde tårene tilbake under Met gala
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Hailey Bieber måtte kjempe for å holde tårene tilbake under Met gala

Gjemte seg bak store solbriller på den røde løperen.

Natt til tirsdag, norsk tid, var det tid for det som mange ser på som årets motehøydepunkt, nemlig The Met Gala. Etter at fjorårets event ble koronaavlyst, kunne motefiffen og kjendisene nå endelig samles igjen.

På Anna Wintours nøye kuraterte gjesteliste stod en rekke skuespillere, modeller, artister og influencere. Blant dem var Justin Bieber og toppmodellkona Hailey Bieber.

Antrekkene deres var en relativt nedtonet affære, med han i dress og hun i kjole signert Anthony Vaccarello for Saint Laurent.

Les også: Topp 15 antrekk fra nattens Met Gala

Men det som nå har fått mye oppmerksomhet er en hendelse på den røde løperen.

Foto: Kevin Mazur/MG21/Getty Images For The Met Museum/Vogue

Bustle melder nemlig at en filmsnutt er blitt sluppet der det kommer frem at flere av tilskuerne ropte «Selena, Selena, Selena», mens paret poserte for fotografene.

Den de mener er selvsagt Selena Gomez, Justin Bieber sin tidligere kjæreste gjennom mange år. På internett er det en egen bevegelse av folk som ønsker at de to skal gjenforenes.

I klippet kan man se at Justin snur seg og sier «I love you» til Hailey, mens jomingen av eksens navn kan høres i bakgrunn.

Reaksjonen til Hailey Bieber er likevel helt tydelig. Toppmodellen får tårer i øynene, mens Justin sier «ikke gråt!».

Det ender med at hun ber teamet om å få et par solbriller. Og derfor er mange av bildene av 24-åringen fra den røde løperen med store, sorte solbriller.

Man kunne kanskje tro at det var en del av looken, men det var altså for å skjule et par tårer.

Les også
H&M kutter ut gratis retur

Her kan du se det hele TikTok-videoen av hendelsen:

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. ##AEJeansHaveFun ##justinbieber ##KeepItRealMeals ##haileybieber ##foryoupage ##jailey ##foryou ##belieber ##bieber ##metgala

♬ original sound – Sam Arrow

Hailey og Justin begynte å date i 2014, for så å ende forholdet etter ett år. I mai 2018 ble de kjærester igjen, forlovet seg og så giftet de seg i en liten, privat seremoni i september samme år. Det påfølgende året kjørte de full bryllupsfest med flust av kjendisgjester.

Bieber-paret har dermed vært gift i nesten eksakt tre år.

Selena og Justin var på sin side kjærester av-og-på i en årrekke før den tid, mens de begge var tenåringer. Men en del fans håper altså fremdeles på en gjenforening.

Les også:

Siste saker

Mest lest nå
Les mer