Bella Hadid valgte norsk design fra Holzweiler

Bella Hadid valgte norsk design - igjen. Her på vei ut fra Michael Kors-visningen i New York. Foto: Raymond Hall/GC Images

Se Bella Hadid i norsk design – igjen

Supermodellen valgte norsk motemerke for fjerde gang på kort tid.

Både Bella Hadid og modellsøsteren Gigi har ved en rekke anledninger valgt norsk design, og opptil flere ganger fra Holzweiler.

Nå velger Bella igjen plagg fra det norske motemerket.

Denne gangen en sjøgrønn skinnbukse fra Holzweilers nyeste kolleksjon.

Supermodellen ble spottet med buksen på Manhattan i New York nylig. Den kombinerte hun med en matchende skinnkåpe med shearling fra det danske stormerket Saks Potts.

– Den grønne skinnbuksen er fra AW20, og er en del av et større skinnprogram. Vi tror virkelig på skinn, sier Maria Skappel Holzweiler til Melk & Honning.

Bella Hadid i bukse fra norske Holzweiler og kåpe fra danske Saks Potts. Foto: Gotham/GC Image

Vogue er blant titlene som omtaler supermodellens post award season-antrekk, som de mener er blant ukens beste:

«Bella Hadi fløt gjennom Manhattan i en sjøfarget Saks Pott-kåpe med matchende Holzweiler-bukser, og gjorde med det fortauet til sin egen catwalk atter en gang».

Holzweiler: – En tillitserklæring

Det er fjerde gang på kort tid at Bella Hadid velger design fra Holzweiler. Hun er nylig blitt spottet i en dressbukse, en skinnjakke og en rød sweat fra det norske motemerket.

– Det er en stor tillitserklæring at hun gjentagende ganger velger å kle seg i Holzweiler, og vi tolker det dit hen at hun liker brandet og heier på det vi får til, sier Maria Skappel Holzweiler.

Bella Hadid velger norsk design igjen
Bella Hadid i skinnjakke fra Holzweiler i New York 8. februar. Foto: Gilbert Carrasquillo/GC Images
Bella Hadid velger norsk design igjen
Bella Hadid i sweat fra Holzweiler i Paris 20. januar
Bella Hadid velger norsk design igjen
Bella Hadid i dressbukse fra Holzweiler

Går for norsk

Det er stylist Mimi Cuttrell som styler de to modellsøstrene, og som skal ha mye av æren for, på lik linje med andre stylister som Norges-venn Yael Quint, å bringe norsk mote ut i verden.

Holzweilers populære hanger-genser med kleshenger-logo er blant plaggene Gigi Hadid ved en rekke anledninger er blitt spottet i. Hun har også flere ganger tidligere valgt norsk design.

Les også: Norsk influencer mener H&M har kopiert henne