Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Her er hele programmet til Oslo Runway

I dag er det én uke til Oslo Runway sparker i gang. Fra 22.-24. august vil Sentralen bli fylt av presse, innkjøpere, motepersonligheter og fotografer som skal sjekke ut hva de norske designerne har å by på.

Oslo Runway ble arrangert for første gang i 2015 med PR-byrået THIS IS PR og prosjektleder Ditte Kristensen i spissen. På tross av vekst de knappe to årene Oslo Runway har eksistert, var fremtiden  usikker da de har støtt på økonomiske problemer. I mai ble det dog klart at en femte sesong av Norges svar på moteuka var i boks.

Denne runden av Oslo Runway byr på et program som går over tre hoveddager og har til sammen over 20 designere på plakaten.

I tillegg til noen «gamle travere» som Moods of Norway, Veronica B. Vallenes og ByTimo har moteuka flere nye navn på plakaten denne sesongen. Blant andre MAYOW, iis Woodling og Fam Irvoll. Denne uken skal også Høyer sine nye klesmerker, FRAM og MAUD, ha visning i Kulturkirken Jakob med OR i ryggen.

For andre gang skal også Bik Bok Runway Awards arrangeres på Oslo Runway sin siste dag. I fjor var det Anne Karine Thorbjørnsen som gikk av med den gjeve prisen mens i år er det Kit Wan Studios, Edda Gimnes, Michael Olestad, Raske Rever og Moiré som kjemper om tittelen.

Som de siste to sesongene skal hovedbasen være på Sentralen i Kvadraturen. De gamle banklokalene skal fylles og rigges om x antall ganger i løpet av de tre dagene. Men flere merker har også valgt andre steder for huse visningen eller presentasjonen. For eksempel ByTimo, som har fått æren av å holde åpningsshowet, skal vise på Theatercafeen.

Se hele programmet her:

Hovedbilde: Backstage Veronica B. Vallenes fotografert av Camilla Brændgaard/Oslo Runway

Les også: Ny trendfestival inntar Oslo

Siste saker

Mest lest nå
Les mer