Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ny trendfestival inntar Oslo

FUSOSLO er Norges nye trendfestival som skal by på alt fra mote, makeup og shopping til musikk, dans og fest.

L’Oréal, Bik Bok og Vipps står bak arrangementet som skal prøve å skape et kreativt og inspirerende univers som skal være åpent for alle.

– For L’Oréal er dette en perfekt mulighet til å få tilbakemeldinger på produktlanseringer, få dele vår kreative og fargerike verden, våre eksperter og la gjestene bli litt bedre kjent med oss, forteller Cathrine Stabel fra L’Oréal til Melk & Honning.

L’Oréal stiller med merkene L’Oréal Paris, essie, NYX Professional Makeup, Colorista og Maybelline New York og vil ha forskjellige aktiviteter som står i stil med merkevarenes univers. I tillegg byr FUS på musikalske godbiter som blant andre DJ Purrpurrpurple, Maya Wik og Snow Boys, samt dans og en motevisning i regi av den norske kleskjeden Bik Bok.

L’Oréal Paris var en av initiativtakerne bak Oslo Runway og har siden starten vært Norges svar på Fashion Week sin største samarbeidspartner. Denne sesongen er de dog ikke en del av moteuka, og en ny aktør har tatt over plassen.

– L’Oréal Paris var med på Oslo Runway fra starten og det har vært et utrolig viktig prosjekt både for meg og for L’Oréal Paris. Vi er veldig stolt av hva vi var med på å skape der og gleder oss til å følge prosjektet videre. Da vi fikk muligheten til å være med å starte #FUSOSLO sammen med Bik Bok og DNB var dette et naturlig steg videre for L’Oréal fordi vi ønsker en tettere dialog med forbrukerne, som vi ikke når igjennom Oslo Runway, sier Stabel.

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Hun forteller at gjennom den nye trendfestivalen vil de få mulighet til å bli bedre kjent med kundene sine.

– Fokus på makeup generelt og kreativ og kunstnerisk makeup spesielt har utviklet seg veldig på Instagram og Youtube de siste årene og vi ønsker å skape et kreativt univers hvor disse jentene og guttene kan bli bedre kjent med oss og våre merkevarer, fortsetter hun.

FUSOSLO vil åpne dørene for første gang den 18. august – uka før Oslo Runway. Stabel forteller at hvis datoene hadde gått opp hadde eventet ligget i samme uke som OR, men praktiske årsaker gjorde ikke dette mulig denne runden. Arrangementet er et eget konsept uavhengig av Oslo Runway, men de utelukker ikke samarbeid på sikt.

Den nye trendfestivalen skal holde til på Dagslys Studio i Nydalen og vil være åpen for alle. Se hele programmet her.

Les også: Skandinavisk makeup-guru saksøker Kim Kardashian

Siste saker

Mest lest nå
Les mer