Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Disse designerne skal vise under Oslo Runway i august

BILDE: FWSS AW17 LOOKBOOK

Etter mye usikkerhet ble det endelig klart for én måned siden at det blir nok en sesong med Oslo Runway. Nå har arrangørene offentliggjort flere av designerne som skal vise sine nyeste kolleksjoner under det som blir den femte runden i august.

Oslo Runway ble arrangert for første gang i 2015 med PR-byrået THIS IS PR og prosjektleder Ditte Kristensen i spissen. På få år har arenaen som har fokus på å vise fram norsk design opplevd vekst, men likevel støtt på økonomiske utfordringer. Nå skilles Oslo Runway fra THIS IS, men de skal fortsette å samarbeide.

I fjor bød Oslo Runway på et smekkfullt program over to dager som ble holdt i både Munch Museet og i de gamle banklokalene Sentralen.

Neste sesong av Oslo Runway, som vil bli holdt 22.-24. august, har både gjengangere og nye navn på plakaten. De ti første merkene/designerne som er offentliggjort er Tom Wood, ByTimo, FWSS, IBEN, Moods of Norway, Veronica B. Vallenes, Cala Jade, Line of Oslo, Fam Irvoll og iis Woodling.

Det er første gang de tre sistnevnte er med på arrangementet, mens de ytterligere har vært en del av Oslo Runway tidligere. Tom Wood debuterte forrige runde, og ønsket å være med videre.

– Det var helt naturlig for oss å ønske å delta denne sesongen også. Oslo Runway har på kort tid rukket å bli en viktig «stemme» i forhold til det norske motebildet, både her hjemme og i utlandet. Det er inspirerende å få være en del av Oslo Runway, og jeg gleder meg skikkelig til å få vist frem det vi har jobbet med for SS18!, forteller  grunnlegger og sjefsdesigner for Tom Wood, Mona Jensen, til Melk & Honning.

Les også
Derfor er Prada og Miu Miu overalt i den nye Elvis-blockbusteren

Fullt program, samt hvor visningene skal huses, vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Les også: Copenhagen Fashion Summit har tatt pulsen på motebransjen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer