Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Har du fått med deg «foundation i vann»-trenden på TikTok?
Foto: Skjermbilde fra TikTok @stephhui

Har du fått med deg «foundation i vann»-trenden på TikTok?

– Hvert eneste fiber i kroppen stritter imot, sier beauty-TikToker.

Trendene har aldri beveget seg så raskt som nå. Ikke før har man fått nyss om en, før en annen tar over. Mye av grunnen til det er selvfølgelig TikTok og tempoet der.

Bare de siste ukene har passbilde-sminke, sunburnt-blush, Kate Moss-konturering og gym lips tatt av. For ikke å snakke om den omdiskuterte trenden med face taping og hypen rundt geléhud.

Nå har en ny tendens kommet på banen.

Et såkalt «Foundation in water» hack tar nemlig av på TikTok.

Hypebae som omtaler saken forteller at hashtaggen foundationinwater hittil har fått nesten 20 millioner views på det sosiale mediet.

Trikset går ut på at man tar noen pump med foundation i et glass vann og rører.

Når det har lagt seg på bunnen, dypper man børsten sin ned i vannet for å hente opp produktet og påfører det i ansiktet som vanlig.

Målet er et resultat som er mest mulig duggfriskt, plettfritt og som ikke smitter av i løpet av dagen.

Beauty-TikTokeren @spephhui, som har 1,2 millioner følgere, er blant de som har testet ut trikset, vel og merke med en del skepsis.

«Hvert eneste fiber i kroppen stritter imot at jeg skal gjøre dette!», sier hun i filmsnutten.

Det tar likevel ikke så lang tid før hun blir overbevist. Når hun dytter et tørkepapir mot fjeset for å sjekke om det smitter over, består det testen. Under en check-in fem timer senere, viser hun hvordan resultatet er like fint som tidligere.

@stxph.h WILL YOU TRY? 😳 MUAs have been doing this trick to add moisture to the skin without excess oil, making the skin look dewy, radiant & long lasting (ib: @Rachel Rigler) #foundationhack #makeuphacks #foundationinwater #testingviralhac ♬ original sound – stephhui

En annen skeptisk beauty-tiktoker som gir tommel opp etter å ha testet det ut er @nirushimmer:

@nirushimmer Mind is boggled😨 #makeuptrend #foundationhack #foundationinwater #viralhack #makeup #makeuptutorial ♬ Music For a Sushi Restaurant – Harry Styles

Ifølge Hypebae er det en ting de som føler seg fristet til å la foundation få bade litt bør tenke på, nemlig om foundationen din er lysere enn din egentlig hudtone. Da kan nemlig vannet muligens lysne den ytterligere og resultatet kan bli helt annerledes enn du håpet på.

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler

Les også: Falske fregner trender denne sommeren – Slik gjør du det

Siste saker

Mest lest nå
Les mer