Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Gym Lips trender på TikTok
Foto: Instagram/@makeupxka

Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Men er det egentlig noe nytt?

TikTok serverer den ene beautytrenden etter den andre. Fra tvilsom kanelolje og forfriskende anti-skjønnhetsfilter til geléhud og skadelig akvarierens.

Nå trender Gym Lips på TikTok.

Bak beautytrenden står makeup-artist Kelli Anne Sewell, som fant på det freshe og morsomme navnet, ifølge Fashionista.

Magasinet mener trenden er en del av clean girl-estetikken som blåser nytt liv i den velkjente no make-up-makeuplooken.

Sewell har postet innlegg både på Instagram og TikTok hvor hun fronter Gym Lips-trenden. Den handler for øvrig om å oppnå plumpede lepper, selv på dager hvor hun ikke bruker make-up.

– Det er rett og slett en overlinet leppe som jeg bruker på trening, som er veldig naturlig og som nå helt tilfeldig slår an, forteller Sewell til følgerne sine om Gym Lips på TikTok.

@makeupxka #gymlips on insta is trending I think idk but lfg #TalkingTree #MoveWithTommy #fyp #fypシ ♬ original sound – Kelli Anne Sewell

Looken krever kun to produkter, ifølge Fashionista. Som de mange mest sannsynlig allerede har liggende hjemme i baderomshyllen.

– Nøkkelen er å ha en lipliner i akkurat din farge. Så tegner du liplineren utenfor leppene dine og fyller dem inn. Så bruker du en leppebehandling etterpå. Noe som gir fukt til leppene dine, forteller Sewell videre.

– Og dette bruker jeg på trening – det ser ut som en litt naturlig, plumpet leppesituasjon.

Gym Lips er imidlertid ikke noe banebrytende eller nytt som sådan, ifølge magasinet.

«Hvilken som helst aficionado kunne påpekt magien ved å finne en lipliner som passer til din naturlige leppefarge. Likevel, en flott video og et catchy navn som Gym Lips er nok til å skape en ny trend», skriver Fashionista.

– Ingen påstår at jeg har oppfunnet hjulet. Jeg ser at en lipliner- og leppebehandling ikke er futuristisk, sier Sewell.

– Men jeg synes det er et morsomt navn for en veldig no-makeup-overlinet leppe som ser ut som om du ikke har på sminke og som bare gir deg plumpede, saftige lepper.

Les også
Den andre kolleksjonen til Manolo Blahnik x Birkenstock er her

Les også: Hårfrisyrene som passer perfekt til 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer