Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kate Moss-konturering trender på TikTok
Foto: Gotham/Getty Images

Kate Moss-konturering trender på TikTok

Unna vei, Kim Kardashian! Det er en ny kontureringsdronning i byen.

Den siste dekaden har man sett hvordan kvinnen og mannen i gata har blitt mer sminkekyndige enn noensinne før. Med god hjelp fra Youtube-tutorials og influencernes beautytips har det blitt mye lettere selv for en amatør å få til et profesjonelt nivå på sminken.

Mens konturering tidligere kun var forbeholdt drag- og teatermiljøet og kjendiser med råd til å hyre sminkør, gjorde guider og filmsnutter på nett det mulig å få til dette hjemme, uten at resultatet ble helt krise. Den store trendsetteren innenfor konturering var selvsagt Kim Kardashian.

Mange ble overrasket da hun i sin tid delte hvordan hun tegner opp utallige striper med beige og brunt for å få et mest mulig skulpturert fjes.

Men nå er det en ny kontureringsdronning som har tatt over tronen, nemlig Kate Moss.

Livsstilsnettstedet Bustle skriver nemlig at The Kate Moss Contour trender på TikTok.

Metoden går ut på at man bruker et bronzing-produkt – enten pudder eller en kremet variant – og fingertuppene. Så dytter man litt av produktet inn under kinnbenet for å få en skygge der og blender inn med fingeren. Voila!

Kate Moss er kjent for å ha en effortless tilnærming til skjønnhet og stil, så dette er selvsagt helt i tråd med det.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Andrea Steen: – Spiste kun lasagne fra Meny i en uke etterpå!

Her kan du se hvordan det så ut da Elizabeth, an australsk makeup-artist, prøvde seg på metoden:

@elizabeth.makeup.artist #greenscreenvideo trying the @Ali MARTIN Kate Moss contour trick! #katemoss #contour #contourtrick #contourhack #contouring ♬ original sound – elizabeth

Hun blir positivt overrasket over resultatet når hun ser seg selv på skjermen. Likevel legger hun til «jeg er litt bekymret for hvordan det ser ut IRL».

Les også
M&H Storbyguide: Barcelona

Kat Moss har forøvrig vært i søkelyset for noe ganske annet den siste tiden. Tidligere denne uken vitnet den britiske supermodellen nemlig i rettsaken mellom Johnny Depp og Amber Heard, til fordel for førstnevnte.

Der fortalte 48-åringen at Depp aldri dyttet henne ned en trapp da de to var sammen på 90-tallet, slik noen har påstått.

Les også: Geléhud trender på TikTok.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer