Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Kommer Kim Kardashian til å dukke opp i Bridgerton?
Foto: Instagram @kimkardashian

Dukker Kim Kardashian opp i Bridgerton?

«Jeg er dronningen av korsetter!»

Bridgerton ble en umiddelbar suksess da den hadde premiere på Netflix midt i juleferien i fjor. Serien, som utspiller seg på starten av 1800-tallet, inneholder en deilig miks av drama, action, familiefeider, kjærlighet og sex.

Den fikk også oppmerksomhet for å ha et mangfoldig skuespillerensemble. På kort tid havnet den på strømmetjenestens toppliste – og den er nå den mest sette serien ever på Netflix.

Blant de som er blodfans er Kim Kardashian.

Den nysingle milliardæren skal flere ganger ha uttalt seg om suksesserien via Instagram. Da det nylig ble kjent at Regé-Jean Page kommer til å forlate serien skrev Kim Kardashian at hun var «not OK».

Nå viser det seg at skuespillerne i Bridgerton også er fan av henne.

Les også: Phoebe Dynevor debuterer som modell

Nylig tweetet Nicola Coughlan – aka Penelope Featherington – at Kim Kardashian og resten av familien hennes har vært til stor inspirasjon for dem.

«Som fan nummer én av @bridgerton vet du @kimkardashian at Kardashians var en stor inspirasjon for oss Featheringtons under fittings og at vi snakket om dere hele tiden? For jeg føler at det er noe du bør vite», skrev hun i en tweet som gjengis hos Page Six.

Kort tid etter svarer Kardashian: «Jeg freaker ut! Kan jeg please komme på fitting?!!! Det hadde gjort livet mitt komplett!!!!! Jeg elsker deg Lady W!!!».

«Omg, yess, vi hadde elsket å ha deg her!», twitrer Coughlan tilbake.

Hun avslører at den kjente korsettmakeren Mr. Pearl lager korsettene til Bridgerton, etter inspirasjon fra den ekstreme varianten Kardashian gikk med under Met Gala i 2019. Da var tema Camp og hennes look gikk viralt.

Kommer Kim Kardashian til å dukke opp i Bridgerton?
Kim Kardashian iført det heftige korsettet under kjolen signert Thierry Mugler, under Met Gala i 2019. Foto: Kevin Mazur/MG19/Getty Images for The Met Museum/Vogue

«Jeg kommer til å besvime!!!! Gjør dette meg til en slags æreshertuginne av Bridgerton?!?!?!?! Jeg er dronningen av korsetter!», svarer Kardashian.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

Coughlan skriver: «Selvsagt, hertuginne Kardashian av Calabasas! Lady Whistledown erklærer deg herved denne sesongens mest ettertraktede».

Kommer vi til å få se selfies av Kim Kardashian sammen med skuespillerne? Eller kanskje hun rett og slett dukker opp i en minirolle i Bridgerton? Hun har i alle fall korsettet klart.

Apropos korsett; Søk etter disse skal ha økt med 1000 prosent etter at serien hadde premiere. Men det er ikke bare bare at dette kommer på moten igjen. I januar snakket Melk & Honning med lege Wasim Zahid som kunne fortelle at bruk av korsett kan være skadelig for kroppen på flere måter.

Les også: Er Kim Kardashian sine NSFW-bilder et stikk til Kanye West? Eller en utstrakt hånd?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer