Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette vet vi så langt om Bridgerton sesong 2
Bridgerton. Foto: Liam Daniel/Netflix

Derfor forlater han Bridgerton

Blir Bridgerton-stjernen den neste James Bond?

Takket være Netflix, var romjulen for mange reddet da Bridgerton hadde premiere første juledag. En hel verden benket seg foran strømmetjenesten for litt god gammeldags romantikk og forviklinger satt til 1800-tallet.

Denne saken inneholder spoilers.

Tidligere i år kom nyheten om at serien får en andre sesong på Netflix, til glede for mange.

Det vil være en underdrivelse å si at Regé-Jean Page stjal showet som Simon Basset, hunken som ender opp med Daphne Bridgerton. Flesteparten av internasjonale medier skrev side opp, side ned om karakteren og skuespilleren i ukesvis.

derfor forlater han Bridgerton
Regé-Jean Page og Phoebe Dynevor som Simon Basset og Daphne Bridgerton. Foto: Liam Daniel/Netflix

Page har tidligere uttalt at han gjerne vil se mer av forholdet til Daphne i neste sesong. 

– Så langt som å fortsette å utforske karakterer, tror jeg at kjærligheten utvikler seg. Det er en levende, pustende ting som trenger pleie, som trenger å passes på, som trenger å repareres når den blir slitt eller revet. De gifter seg veldig unge. De har fortsatt mye å utvikle. De har mye å gjøre, og jeg tror det alltid vil være gøy å se dem gjøre det sammen, sier han til TV Guide.

Regé-Jean Page spiller Simon Basset
For mange var hertug Simon Basset det virkelige høydepunktet i serien. Foto: Liam Daniel/Netflix

Det skjer (dessverre) ikke.

Våre venner i 730 skrev nylig at skuespilleren ikke vil dukke opp igjen i neste sesong av Bridgerton.

«Kjære lesere, mens alle blikk vender seg mot Lord Anthony Bridgertons søken etter å finne en vicomtesse, sier vi adjø til Regé-Jean Page, som så triumferende spilte hertugen av Hastings», står det i brevet som Netflix la ut på Twitter, signert karakteren Lady Whistledown.

«Vi vil savne Simons tilstedeværelse på skjermen, men han vil alltid være en del av Bridgerton-familien», fortsetter sladderdronningen.

«Daphne vil forbli en hengiven kone og søster, og hjelper broren med å navigere den kommende sosiale sesongen og hva den har å tilby. Mer intriger og romantikk enn det leserne mine kanskje klarer.» 

Simon Basset i Bridgerton
Regé-Jean Page blir ikke å se i neste sesong av serien. Foto: Liam Daniel/Netflix

Nå forklarer Regé-Jean Page hvorfor han forlater Bridgerton.

Den britiske skuespilleren omtaler serien som et høydepunkt i livet sitt i et innlegg på sin Instagram-profil.

«Det har være en absolutt glede og privilegium å få være deres hertug. Å være med i denne familien – ikke bare på skjermen, men off-screen også», skriver han i innlegget.

«Vår utrolig kreative og generøse rollebesetning, crew, fantastiske fans – alt har vært bortenfor det jeg kunne ha sett for meg. Kjærligheten er ekte og vil fortsette å vokse».

Til tross for at sjokket på fansen skal ha vært stort, fortalte Page nylig i et intervju med Variety at det alltid har vært en del av planen at han skulle forlate serien.

– Jeg tenkte: ‘Det er interessant’, fordi da føltes det hele som en begrenset serie. Jeg får komme inn, bidra med min del og så fortsetter Bridgerton-familien, forteller han.

31-åringen likte at hver bok – og sesong, er dedikert til hver av karakterenes kjærlighetshistorie.

– En av tingene som er annerledes med denne kjærlighetssjangeren er at publikum vet at buen slutter. De vet det, så man kan knytte folk i emosjonelle knuter fordi man har en forsikring om at vi kommer til å komme oss igjennom det og vi kommer til å ha bryllup og barn, avslutter han.

Simon og lady Danbury i suksesserien
Simon Basset med Lady Danbury. Foto: Liam Daniel/Netflix

Det har ryktes lenge om Page skal spille den neste James Bond eller ikke.

Daniel Craig gir seg i rollen som den britiske agenten etter neste film, som egentlig skulle ha premiere i fjor, men som er blitt koronautsatt.

Bridgerton-stjernen har tidligere uttalt at ryktene om at noen skal spille Bond pleier å oppstå når man er imponert over en skuespillers prestasjoner.

– Hvis du er britisk og du gjør noe som folk blir henrykt over, pleier folk ofte å starte og si B-ordet, sa skuespilleren i vinter til talkshow-vert Jimmy Fallon, og siktet til James Bond-karakteren.

Om det betyr at han skal spille den berømte agenten eller ei, gjenstår å se.

Les også: Se nye bilder fra motefilmen alle snakker om

Siste saker

Mest lest nå
Les mer