Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Signe Veiteberg på Models.com sin Top 50-liste
Bilde via Instagram @signeveiteberg

Signe Veiteberg på internasjonal modelltoppliste

– Signaliserer at hun er et navn som er etablert og ettertraktet.

Melk & Honning har flere ganger skrevet om norske modeller sin oppsving internasjonalt, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu.

Nå får norske Signe Veiteberg en plass på Models.com sin prestisjefylte Top 50-liste.

På listen er modellene som beskrives som «fremtidens stjerner», og norske Signe er – som eneste nordmann – i godt selskap med navn som Adut Akech, Teddy Quinlivan, Paloma Elsesser, Kaia Gerber og Lila Moss.

– Models.com er blitt et solid verktøy for modeller, agenturer og creatives. De bruker det aktivt som en slags portfolio samt som nyhetsside for bransjen, forteller Alexander Norheim i Teams Models til Melk & Honning.

– Lista i seg selv er en pekepinn på hvem som skiller seg ut og hvilket nivå man tilhører når man først begynner å jobbe stort i den internasjonale modellverdenen, forklarer han.

– For Signe er det en bekreftelse på det hun har oppnådd siden hun starta. Hun har jobbet med flere av topprofilene innenfor foto og styling samt for noen av verdens fremste kunder og magasiner. De man kaller «blue chip clients» i bransjen. Dette signaliserer at hun er et navn som er etablert og ettertraktet. Det handler ikke om hva slags dører det åpner, men at hennes arbeid blir lagt merke til.

Mens Signe Veiteberg er den eneste norske på kvinnelisten er Jeenu Mahadevan på herrelisten. Nikolai Danielsen er på Money-listen og Iselin Steiro på Icons-listen, forteller Norheim.

– Med andre ord er nordmenn allerede representert her, men det jobbes fortsatt for å pushe det hele enda lenger.

Signe Veiteberg er tidligere blitt nevnt som et av Norges nye modellhåp. Drøbaksjenta var fra høsten 2017 såkalt exclusive for Louis Vuitton. Da kontrakten med det franske luksusmotehuset utløp i januar i år gikk hun visninger for blant andre Alexander McQueen, Givenchy og Valentino og åpnet visningen til Hermes. Tidligere i sommer landet hun nok en toppjobb for Louis Vuitton. Hun frontet også en kampanje for Ports1961 skutt av den legendariske motefotografen Steven Meisel.

Les også: Norske Ola jobber for verdens største motehus og magasiner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer