Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Signe Veiteberg for Ports1961 fotografert av Steven Meisel
Den norske modellen fortsetter å imponere. Foto via Instagram/@signeveiteberg

Signe Veiteberg for Ports1961 fotografert av Steven Meisel

– Har vært med på å bygge karrieren til mange modeller på 90-tallet, og har fortsatt en høy status i motebransjen internasjonalt.

Det er gode tider for norske modeller. For til tross for korona, som har lagt mange jobber på is, fortsetter de norske modellene å imponere. En av dem er 21 år gamle Signe Veiteberg, som spås en lysende karriere.

Nå er hun med i en ny motekampanje for Ports1961 fotografert over Zoom av selveste Steven Meisel.

Les også: Nå gjør alle hjemmelagde motekampanjer på Zoom

Mener Signe Veiteberg kan nå langt

– I disse dager er det en utfordring å jobbe som modell på grunn av reiserestriksjoner og så videre, men Signe har vært heldig og hatt flere gode jobber i Paris blant annet denne for Ports1961, sier Marianne Hanson i Team Models til Melk & Honning.

Hun forteller at Signe Veiteberg er en ettertraktet modell med mange kunder som gjerne vil jobbe med henne.

– Det er jo så klart ekstra stas å bli plukket ut til denne jobben for Ports1961 med en legende som Steven Meisel bak kamera. Selv om jobben ble gjort via Zoom, noe som er ganske vanlig i disse dager, er det utrolig gøy. Meisel har vært med på å bygge karrieren til mange modeller på 90-tallet, og har fortsatt en høy status i motebransjen internasjonalt, fortsetter Hanson.

– Hva er Signes styrker som modell?

– Signe er etterhvert en erfaren og dyktig modell. Hun er jordnær, profesjonell på jobb og gir alt foran kamera. Hun er en fantastisk jente som kan nå langt og jobbe i mange år fremover.

Signe Veiteberg for Ports1961, fotografert av Steven Meisel. Foto via Instagram/@ports1961

Fotografert norske modeller

Da Melk & Honning tok en prat med de norske modellbyråene ved inngangen til det nye året, sa Team Models’ Eivor Øvrebø at Drøbak-jenta nå var «klar for å erobre verden».

Les også
Butter Board går viralt på TikTok

Signe Veiteberg har siden høsten 2017 vært såkalt exclusive for Louis Vuitton, men da kontrakten med det franske luksusmotehuset utløp i januar i år gikk hun visninger for blant andre Alexander McQueen, Givenchy, Valentino og åpnet visningen til Hermes. Tidligere i sommer landet hun imidlertid nok en toppjobb for Louis Vuitton.

21-åringen er ikke den første norske modellen som er skutt av den legendariske fotografen. Steven Meisel har tidligere tatt bilder av både Iselin Steiro og Siri Tollerød.

Les også: Denne Vogue-forsiden er helnorsk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer