Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min signaturparfyme: Celine Aagaard

celine

I høst skal vi ta for oss parfyme hos Melk & Honning.

Parfyme har eksistert helt siden de første menneskelige sivilisasjonene, og er en blanding av eteriske oljer og/eller aromatiske dufter. De aller fleste har én eller flere favoritter, og en signaturparfyme kan si en hel del om et menneske. Hva slags type person man er – eller kanskje heller hvem man etterstreber å være.

Vi har hørt med norske menn og kvinner i motebransjen om hva deres forhold til parfyme er og fått dem til å avsløre sin signaturparfyme. Her er det Celine Aagaard, moteblogger og grunnlegger av nettstedet Envelope.no, fortalte oss.


Er du glad i parfyme? Hvor mange parfymer tror du du har cirka? Hva betyr parfyme for deg?

– Jeg har langt flere parfymer enn hva jeg faktisk bruker. Jeg synes dufter er spennende, og for meg er en parfume veldig personlig. Jeg liker maskuline nisjedufter, som har en egen signatur- og som jeg kan ha litt for meg selv – som ikke alle andre har.

Hva er din signaturparfyme? Hvor lenge har du brukt den, hvordan fant du den, hva tror du den sier om deg?

– Tigre Du Bengal fra Malbrum Parfums er min absolutte favoritt. Jeg har brukt den i et år nå. Jeg oppdaget duften først via Instagram i fjor da jeg var på ferie, og falt først for konseptet og flakongene. Duftene er unike, og bak står en norsk gründer. Jeg har brukt opp min duft, så nå har jeg lånt mannen min sin- Psychotrope.

IMG_2190

Hvis du skulle laget din egen parfyme, hva/hvordan skulle den luktet? (Lov å bruke fantasien her) 

– Sexy, mandig og mystisk.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Les mer om parfyme: 

Min signaturparfyme: Henrik Skansen

Min signaturparfyme: Caroline Skjelbred

Min signaturparfyme: Andreas Holzweiler

Vår parfymeekspert forklarer – hvorfor går vi for den parfymen vi gjør? 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer