Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Min signaturparfyme: Andreas Holzweiler

Pressebilde-Andreas-og-Susanne_BW-963
 I høst skal vi ta for oss parfyme hos Melk & Honning.

Parfyme har eksistert helt siden de første menneskelige sivilisasjonene, og er en blanding av eteriske oljer og/eller aromatiske dufter. De aller fleste har én eller flere favoritter, og en signaturparfyme kan si en hel del om et menneske. Hva slags type person man er – eller kanskje heller hvem man etterstreber å være.

Vi har hørt med norske menn og kvinner i motebransjen om hva deres forhold til parfyme er og fått dem til å avsløre sin signaturparfyme. Her er det Andreas Holzweiler, grunnlegger av agenturet og nå designmerket Holzweiler, fortalte oss.


– Er du glad i parfyme? Hvor mange parfymer tror du du har cirka? Hva betyr parfyme for deg? 

Jeg kan vel si at jeg er glad i parfymer. Jeg bruker stort sett kun parfymer fra Comme des Garcons eller Escentric Molecules. Mikser ofte de to sammen. Jeg tror definetivt at det ligger en form for attraksjon i duft, hvis noen lukter godt, så gir det dem en ekstra asset.thc002_escentricmolecules_molecule01_1560x1960-0gpfw

–  Hva er din signaturparfyme? Hvor lenge har du brukt den, hvordan fant du den, hva tror du den sier om deg?

Jeg brukte Jill Sander i 10 år. Men, så gikk den ut av sortimentet, etter det så ble jeg veldig fan av Escentric Molecule 01, og så mikser jeg den stort sett altid med Comme des Garcons Wonderwood.

– Hvis du skulle laget din egen parfyme, hva/hvordan skulle den luktet? (Lov å bruke fantasien her)

Jeg ville nok brukt mye sedertre. Ikke for tung, men noe som luktet friskt. Kommer til å lage en parfyme en dag.

– Har du et parfymeminne du vil dele?

Husker at jeg ble keen på en dame fordi hun brukte Lancome Miracle en gang. Ble trylla bort av lukten som fjortis.

Les også: Hvorfor velger vi den parfymen vi gjør? – Parfymeeksperten forklarer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer