Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
rihanna i fenty. foto T Magazine

Se alle bildene fra Rihannas første Fenty-kolleksjon

Inspirert av artisten selv.

Rihanna kunne for bare noen uker siden avsløre at hun sammen med LVMH starter sitt eget luksusmotehus. Med det ble ryktene som har versert siden januar i år bekreftet.

Tidligere denne uken slapp de første bildene fra merket. I likhet med flere andre luksusmerker vil også Fenty implementere drop-modellen kjent fra street wear med flere mindre slipp i løpet av året fremfor sesongbaserte kolleksjoner.

Den første slippet skjer fredag, men allerede nå er alle bildene her.

I det første droppet har Rihanna brukt seg selv som muse – og modell. Fargepaletten går fra svart og hvit, til denim og lakserosa, og kolleksjonen består av en rekke blazere med markert midje, rette bukser, bluser, t-skjorter, jakker og skjortekjoler samt tilbehør som rumpetaske.

Det er ingen hemmelighet at mangfold er viktig for Rihanna. Det gjenspeiles, som i superstjernens undertøysmerke Savage og skjønnhetsmerke Fenty Beauty, i bruken av modeller både når det kommer til hudfarge og kropp.

Skriver historie

Med Fenty skriver Rihanna historie.

Hun blir med det den første kvinnen som starter et eget merke under luksusgruppen og ikke minst den første mørkhudede kvinnen som leder et LVMH-merke.

Fenty er dessuten det første merket den franske luksusgruppen selv har grunnlagt siden Christian Lacroix ble startet tilbake i 1987

Se alle bildene fra Fenty her:

Hovedbilde: Rihanna for NYTimes Style Magazine.

Les også: Tilbakeslag for Kylie Jenners hudpleiemerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer