Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Rihanna lanserer undertøyslinje

Rihanna vil starte luksusmotehus

Skal være i samtaler med luksusgiganten LVMH.

Motenettstedet WWD har vært i kontakt med flere kilder som kan fortelle at Rihanna er i dialog med luksusgruppen LVMH om å starte et eget selvtitulert motehus under deres paraply.

LVMH huser fra før av store navn som Louis Vuitton, Loewe, Christian Dior, Fendi og Celine.

Kildene som motenettstedet har vært i kontakt med forteller at LVMH skal ha vært i flere hemmelige møter hvor de har diskutert et nytt motehus under Rihannas navn. Dersom det er tilfellet vil det være det første motehuset som administrerende direktør ved selskapet Bernard Arnault er med på å bygge fra starten siden Christian Lacroix i 1987.

LVMH skal ifølge ryktene allerede ha pekt ut en gruppe ansatte som skal jobbe med prosjektet rundt Rihannas motehus. Disse skal være interne i luksusgruppen og kommer fra blant annet Louis Vuitton og Celine.

Når det kommer til dato for lansering av motehuset eller mer informasjon har ikke LVMH ønsket å kommentere dette, men ryktene vil ha det til at Rihannas motehus vil tilby både ready-to-wear og tilbehør.

Rihanna har allerede hatt stor suksess i motebransjen. Superstjernen har blant annet satt rekorder som kreativ leder Puma, har sitt eget undertøysmerke og også skjønnhetsmerket «Fenty Beauty».

Melk & Honning følger saken.

Les også: Virgil Ablohs LV-kolleksjon selger ut raskere enn merkets Supreme-samarbeid

Siste saker

Mest lest nå
Les mer