Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
rihanna starter motehus under lvmh. foto getty images

Rihanna og LVMH bekrefter luksusmerke

Viser første kolleksjon allerede denne måneden.

Den siste tiden har ryktene svirret rundt Rihanna og luksusgruppen LVMH. Spekulasjonene har gått på om superstjernen nå vil starte sitt eget motemerke under LVMH-paraplyen. Det kan bransjenettstedet Business of Fashion fredag bekrefte.

Motehuset har fått navnet Fenty og er det første merket LVMH har grunnlagt siden Christian Lacroix ble startet tilbake i 1987. Med motehuset Fenty blir Rihanna den første kvinnen som starter et eget merke under LVMH og den første svarte kvinnen som leder et LVMH-merke.

BoF skriver at Rihanna presenterer sin første Fenty-kolleksjon i Paris allerede 22. mai.

https://www.instagram.com/p/BxR_680jGM2/

«Å skape et merke som dette med LVMH er et utrolig spesielt øyeblikk for oss. Mr. Arnault har gitt meg muligheten til å utvikle et luksusmotehus uten noen kunstneristiske begrensninger. Jeg kan ikke forestille meg en bedre parner verken kreativt eller businessrettet. Nå er jeg klar for at verden får se hva vi har skapt sammen», sier Rihanna i en pressemelding.

Administrerende direktør ved LVMH, Bernard Arnault, sier at han er stolt over at selskapet får starte motehuset med Rihanna, og at han håper det blir en stor suksess.

«Alle kjenner Rihanna som en fantastisk artist, men gjennom partnerskapet vårt med Fenty Beauty har jeg oppdaget at hun er en ekte entrepenør, en administrerende direktør og en utrolig leder. Hun har en helt naturlig plass hos LVMH. For å støtte Rihanna med å starte opp Fenty Maison har vi valgt ut et multikulturelt team».

LVMH har spyttet inn 30 millioner euro i motehuset. Rihanna har på sin side brukt navnet sitt og sine verdier, og har estimert tiden hun har brukt på å utvikle motehuset gått inn med nærmere 30 millioner euro.

Fredag delte Rihanna brukeren til motehusets Instagram-konto @Fenty. Det er foreløpig ikke delt noen bilder på kontoen, men på profilen er link til merkets nettside.

Hovedbilde: Getty Images

Les også: Kendall Jenner lanserer eget skjønnhetsmerke

Siste saker

Mest lest nå
Les mer