Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Ny Victoria's Secret dokumentar kommer på Hulu
Victorias Secret Fashion Show 2018. Foto: Getty Images

Nå kommer serien om den kontroversielle undertøysgiganten Victoria’s Secret

Victoria’s Secret er forfulgt av skandaler.

Victoria’s Secret har vært i hardt vær de siste årene. I 2018 fikk den amerikanske undertøysgiganten massiv kritikk etter kontroversielle modellkommentarer, som endte med at toppsjefen måtte gå. Året etter avlyste de sitt nærmest ikoniske undertøysshow og det er ikke blitt satt opp nye show siden da. Seertallene skal visstnok ha sunket drastisk hvert år helt siden 2013.

I fjor ble det kjent at Victoria’s Secret måtte legge ned hundrevis av butikker etter en drastisk nedgang i salgstallene. Nå stenger det som en gang var verdens viktigste undertøysmerke flere butikker, ifølge CNN.

Mange har spådd deres fall, og med konkurrenter som blant annet mangfoldige Savage x Fenty har den en gang så mektige undertøysgiganten mer eller mindre utspilt sin rolle.

Men kriser og kontroverser er selvsagt god mediemat. Derfor er det kanskje ikke overraskende at det nå kommer en Victoria’s Secret-serie.

Journalist og filmprodusent Matt Tyrnauer jobber angivelig med en tredelt dokumentarserie kalt The Rise And Fall Of Victoria’s Secret, skriver The Hollywood Reporter. Serien vil slippes på den amerikanske strømmetjenesten Hulu i begynnelsen av 2022.

Ny Victoria's Secret dokumentar kommer på Hulu
Kendall Jenner på catwalken under det en gang så ikoniske undertøysshowet i New York i 2018. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria’s Secret)

Serien tar oss med bak kulissene i undertøysmerket og skal gi et innblikk i arbeidet bak merkevaren, skriver magasinet.

Ifølge Deadline vil dokumentaren følge Victoria’s Secret på veien mot å bli en merkevaregigant. Den vil også bevege seg inn på kontroversielle spørsmål slik som The New York Times’ avdekking av kvinnefiendtlighet, dårlig arbeidsmiljø og en forbindelse til den avdøde pedofilidømte milliardæren Jeffrey Epstein.

I 2019 ble undertøysmerket nominert til den norske «verstingprisen» Gullbarbie. Det var på bakgrunn av nominasjoner fra ungdommer over hele landet, som blant annet mente at undertøysgiganten hadde et «gammeldags syn på kjønn, og et ensidig skjønnhetsideal som utestenger mangfoldet i samfunnet».

Les også: Dette vet vi om Sex and the City-oppfølgeren så langt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer