Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Moteuka oppsummert: Har du gått glipp av dette?

screen-shot-2016-12-04-at-17-09-13

Melk & Honning oppsummerer ukas viktigste motenyheter:

– Om få måneder skal Oslo Runway arrangeres for fjerde gang. Denne uken ble det kjent at Norges svar på moteuka skal beholde Sentralen som hovedbase, men at det også vil være flere visinger på Munchmuseet på Tøyen.

– Den russiske designeren Gosha Rubchinskiy pleier å vise sin forkjærlighet til hjemlandet gjennom kolleksjonene sine, men denne gangen har han hentet inn inspirasjon fra Italia hvor han har samarbeidet med sportsmerkene Kappa og Fila.

– Det italienske dekk-selskapet Pirelli har mange år ved hjelp av kjente folk både bak og foran kamera laget ikoniske kalendere. Neste års utgave er det fotograf Peter Lindbergh som står for. Bildene portretterer en haug kjente kvinner hvor temaet er at de skal være uretusjerte og sminke og styling er nede i det minimale.

– Det franske motehuset Givenchy, med Riccardo Tisci i spissen, lanserer for første gang barnekolleksjon i alderen 1 måned til 12 år.

– Flere merker og motehus har i de siste ukene vist sin støtte eller misnøye for den nyvalgte presidenten i USA. Historisk sett har førstedamen preget mannen i det hvite hus med designerklær fra topp til tå. Men nå virker det kanskje som Melania Trump kan ha trøbbel med å fylle garderoben ettersom flere designere nekter å kle opp hustruen til den kommende presidenten.

– Denne uken ble Victoria´s Secret Fashion Show filmet inn i Paris og vil bli vist på tv-skjermer verden over til uken som kommer. Visningen ba som vanlig på engler kledd i rosa undertøy og fjær, og Lady Gaga og The Weekend opptrådte.

– Den amerikanske designeren Tommy Hilfiger dropper motehovedstaden New York neste sesong, og skal heller holde visningen sin i Los Angeles.

Ukens lesetips: Er det OK at band-merch har blitt et fashion statement?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer