Se Goshas nye samarbeid med italienske sportsmerker

1195366

Den russiske designeren Gosha Rubchinskiy pleier å vise fram sin forkjærlighet for hjemlandet i sine kolleksjoner. Men i hans nyeste samarbeid bytter han ut Sovjet med Italia. 

– For meg er det veldig italiensk og veldig Gosha. Det handler om Europa nå. Dette er tiden når folk må samarbeide og få kontakt med hverandre – fordi vi har internett så vet alle hva som skjer rundt om i verden hele tiden, så det er dumt å være isolert. La oss prøve å finne ord og måter slik at vi kan snakke og leve sammen. Dette er hovedbudskapet til kolleksjonen, forteller designeren selv til Dazed.

I den nye kolleksjonene samarbeider han nemlig med de italienske sportsmerkene Fila og Kappa. Gosha ga oss den første titten under Pitti Uomo tidligere i år, men nå har lookbooken kommet hvor man får ta et bidre kikk på samarbeidet med de italienske merkene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildene er fotografert av designeren selv. Russeren er kjent for å bruke sine egne fans som modeller, og dette er intet unntak hvor han har brukt streetwear-entusiastene og «musene» Felix Edwards og Jonathan Darby.

 

1195365  1195363 1195364 1195362

Les også: Se Goshas kampanjebilder for den britiske kjeden