Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Goshas nye samarbeid med italienske sportsmerker

1195366

Den russiske designeren Gosha Rubchinskiy pleier å vise fram sin forkjærlighet for hjemlandet i sine kolleksjoner. Men i hans nyeste samarbeid bytter han ut Sovjet med Italia. 

– For meg er det veldig italiensk og veldig Gosha. Det handler om Europa nå. Dette er tiden når folk må samarbeide og få kontakt med hverandre – fordi vi har internett så vet alle hva som skjer rundt om i verden hele tiden, så det er dumt å være isolert. La oss prøve å finne ord og måter slik at vi kan snakke og leve sammen. Dette er hovedbudskapet til kolleksjonen, forteller designeren selv til Dazed.

I den nye kolleksjonene samarbeider han nemlig med de italienske sportsmerkene Fila og Kappa. Gosha ga oss den første titten under Pitti Uomo tidligere i år, men nå har lookbooken kommet hvor man får ta et bidre kikk på samarbeidet med de italienske merkene.

Bildene er fotografert av designeren selv. Russeren er kjent for å bruke sine egne fans som modeller, og dette er intet unntak hvor han har brukt streetwear-entusiastene og «musene» Felix Edwards og Jonathan Darby.

 

1195365  1195363 1195364 1195362

Les også: Se Goshas kampanjebilder for den britiske kjeden

 

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer