Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Skuespillerne er uretusjerte og sminkeløse i ny kalender

«Kjære Uma, Helen og Nicole, tusen takk for deres tillitt og tilstedeværelse i dag», deler Peter Lindbergh via sin Instagramkonto

«Kjære Uma, Helen og Nicole, tusen takk for deres tillitt og tilstedeværelse i dag», deler Peter Lindbergh via sin InstagramkontoHelt siden 1963 (om en ser bort ifra 10 års pause grunnet dårlig økonomi på 70-tallet) har Pirelli kommet med en kalender. Det italienske dekk-selskapet er verdens femte største, men dets årlige kalender er kanskje et par hakk opp på topplista.

Opplaget er begrenset, så den er nærmest blitt som samleobjekt å regne. Spesielt fordi de største navnene er både foran og bak kamera. I fjor knipset Annie Leibovitz, mens navn som Steven Meisel, Helmut Newton, Patrick Demarchelier, Peter Lindbergh, Mario Sorrenti og Karl Lagerfeld sto for fotograferingen årene før.

Les også: Se Karl Lagerfeld på forsiden av franske Vogue

I år er Peter Lindbergh tilbake igjen og med blant andre Nicole Kidman, Lupita Nyong’o, Lea Seydoux, Helen Mirren, Uma Thurman og Julianne Moore vitner dette om enda en stjernespekket kalender. Ikke nok med det, bildene er uretusjerte og styling pluss sminke er minimal.

– Mitt mål var å portrettere kvinner på en annen måte. Og det gjorde jeg ved å ringe inn skuespillere som har spilt viktige roller i mitt liv og latt meg komme nærmest mulig dem for å ta bilde. Som en kunstner føler jeg et ansvar for å frigjøre kvinner fra tanken om å være evig unge og perfekte, sier Lindbergh i en pressemelding og legger til hvordan samfunnets ideal for perfekt skjønnhet ikke er oppnåelig.

pirelli3

pirelli2

pirelli1

screen-shot-2016-11-30-at-14-13-25

Se også: Justin Timberlake kommenterer sitt denim-antrekk

Les også
Emily Ratajkowski deler sine beautyfavoritter

Siste saker

Mest lest nå
Les mer