Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Nå er det klart hvor Oslo Runway skal holdes neste gang!

bytimo_ss17_047

Om få måneder vil Oslo Runway kjøre igang sin fjerde runde med motevisninger i hovedstaden vår. Oslo sin mini-moteuke har tidligere holdt hus i Jakobs kirke, i Operaen og i Sentralen.

I dag slapp nyheten om at de vil beholde Sentralen som hovedbase, men også hente inn ett nytt og spennende visningssted – nemlig Munchmuséet på Tøyen.

Les også: ETTERSNAKK: Ros og ris til Oslo Runrway fra bransjen

– Vi setter stor pris på at OSLO RUNWAY har valgt Munchmusèet som visningssted. Edvard Munch var talentfull, nytenkende og eksperimenterende som kunstner. Det har gitt ham en helt unik posisjon nasjonalt og internasjonalt. OSLO RUNWAY gir talentfulle, norske designere muligheten til å vise fram arbeidet sitt i nærværet av Munchs berømte verker. Det er spennende med kreative gjester, og det er god grunn til å ha høye forventninger når designmiljøet skal utfolde seg i Munchmusèet, “ sier Gitte Skilbred, marked og kommunikasjonsdirektør ved Munchmusèet.

Prosjektleder Ditte Kristensen forteller at hun er stolt over at Munchmuséet blir visningsarena under Oslo Runway, ettersom selve bygget og dets unike kunstsamling gir gode muligheter for å bygge opp spennende konstellasjoner mellom mote og kunst.

Det er foreløpig ikke kjent hvilke designere som vil vise under den kommende motebegivenheten, men Alexander Marthinsen, grunnlegger av designkollektivet og forretningen F5, forteller at de er i en løpende dialog med Oslo Runway. De viste frem kolleksjoner under F5-paraplyen både i februar og i august i år, da i sin egen forretning.

– Jeg synes dette er sterke venues, og gode valg av Oslo Runway. Lokasjonen for våre visninger er ikke avklart enda, men vi ser ikke for oss å vise i våre egne lokaler igjen, forteller han til Melk & Honning.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Les også: Se backstage-bilder fra Oslo Runway

Siste saker

Mest lest nå
Les mer