Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kate Moss sin 14-årige datter har kapret sin første kampanje

Når mammaen din er Kate Moss er det kanskje ikke så rart at du ender opp på en reklameplakat etter hvert.

For omkring ett år siden prydet hun forsiden av Vogue Italia sammen med mor, men nå har den 14 år gamle skjønnheten, Lila Grace, kapret sin første egne kampanje uten at noe av spotlighten rettes mot supermodellen.

Kampanjen er for britiske The Braid Bar som holder til på Selfridges i London. Lila Grace er i godt kjendisdatter-selskap med Stella Jones som er datteren til Clash-gitarist Mick Jones.

Det skal sies at mamma Moss ikke akkurat er helt ut av bildet denne gangen heller, da datteren er signert hennes eget modellbyrå som hun lanserte i fjor.

Les også: Dette er Kate Moss sine nye stjerner

Lila Grace har dog ikke alltid ville gått i morens fotspor. I et intervju for to år siden sa hun at hun mest sannsynlig ikke ville jobbe i motebransjen når hun ble stor. Hun kunne muligens vurdere å bli designer – men definitivt ikke modell. Men de færreste vet jo hva fremtiden vil bringe i en alder av tolv.

14-åringen er ikke ofte i mediebildet og liker å holde privatlivet tett til brystet – i motsetning til mange andre kjendisbarn for tiden. På Instagram har hun privat profil, hvor kun et par tusen har fått lov til å få innblikk i livet hennes.

Stella Jones og Lila Grace Moss. Bilde via The Braid Bar

Les også: 73-åring fronter Calvin Kleins nye undertøyskampanje

Les også
Pizza og sushi er overalt på Instagram - hva er greia?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer