Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Enda en Moss fronter Vogue

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Det er ingen hemmelighet at gode gener deles innad i en og samme familie. Om det er etternavnet som hjelper karrieren eller bare utseendet er ikke alltid 100 % klart, men slekt skal tross alt bære slekters gang.

I en alder av 42 er Kate Moss fortsatt et hett navn motebransjen benytter seg av, men flammen brenner kanskje ikke like sterkt som før og det snuses mer og mer på resten av familien. Tidligere i år kom lillesøster Moss, bedre kjent som Lottie Moss, med hele tre coverversjoner for nederlandske L’Officiel. Før dette har hun også frontet norsk design med både Kylie Jenner og Dior-aktuelle Bella Hadid.

Les også: Slik ble Cara Delevingne reddet av Kate Moss

Denne gangen er det Kate og hennes 13 år gamle datter Lila Grace Moss Hack som pryder forsiden av italienske Vogue. Bildet er tydelig inspirert av samme motiv fra noen år tilbake, da mor og datter lot seg fotografere i Mario Testinos fotoserie «Kiss me, Kate», i anledning bryllupet med Jamie Hince. Dette coveret er det dog en annen Mario som står bak, nemlig Mario Sorrenti.

Til venstre: «Kiss me, Kate» (Mario Testino, 2011) Til høyre: Seneste cover for Vogue Italia (Mario Sorrenti, 2016)

Til venstre: «Kiss me, Kate» (Mario Testino, 2011) Til høyre: Seneste cover for Vogue Italia (Mario Sorrenti, 2016)Les også: Kate Moss lanserer kleskolleksjon inspirert av Bowie

Les også
Derfor er Prada og Miu Miu overalt i den nye Elvis-blockbusteren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer