Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er Kate Moss sine nye stjerner

meet-the-first-model-signed-to-kate-moss-agency-body-image-1475628473

Foto via Instagram @KateMossAgency

Tidligere i høst ble det kjent at Kate Moss skal legge sin egen modellkarriere halvveis på hylla til fordel for å hjelpe unge spirer opp og fram i den forvirrende moteverdenen. Med modellbyrået Kate Moss Agency er hun ikke bare på utkikk etter pene fjes, men talentfulle mennesker.

– Jeg vil fokusere på å hjelpe folks karriere isteden for å bare drive et modellbyrå. Jeg vil ikke bare ha pene mennesker, jeg vil også signere folk som kan synge, danse og spille – jeg vil skape stjerner, fortalte Moss til BoF.

De siste ukene har de første «stjernene» til Kate Moss blitt presentert på byrået sin egen Instagram. Den mannlige modellen Louis Baines var den aller første til å kapre en kontrakt hos supermodellen. Baines har tidligere vært kampanjemodell for blant annet Topman.

Den første kvinnelige modellen til å bli signert med Kate Moss Agency, er Elfie Reigate. Reigate er en familievenn av Moss og datteren til den tidligere modellen Rosemary Ferguson. 16-åringen debuterte på catwalken eksklusivt på Alexander McQueen sin visning i Paris for noen dager siden. Og hvis vi skal tro ID Magazine, er ikke modellspiren helt ferdig med det britiske motehuset enda, da hun sannsynligvis skal pryde deres neste kampanje.

Katemosssinemodels

Louis Baines/Elfie Reigate på Alexander McQueen SS17. Foto via Instagram @KateMossAgency

Les også: Se bildene fra Kate Moss sin aller første photoshoot

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

Siste saker

Mest lest nå
Les mer