73-åring fronter Calvin Kleins nye undertøyskampanje

Calvin Klein Underwear er kjent for sine utfordrende og seksualiserte kampanjer. Kate Moss i undertøy merket CK på 90-tallet har satt tonen for deres reklameplakater siden. De siste årene er det blant andre Justin Bieber og Kendall Jenner som har frontet det amerikanske merket.

Nå er dog både Justin og Kendall byttet ut. Den nye undertøyskampanjen til Calvin Klein er filmet av Sofia Coppola og feirer kvinner i alderen 18-73 år – alle håndplukket av Coppola selv.

Filmregissøren har samlet en gjeng skuespillere som Kirsten Dunst, Rashida Jones, Nathalie Love, Laura Harier, samt datteren til Uma Thurman, Maya Thurman-Hawke og datteren til designeren Anna Sui, Chase Siu Wonders.

Stjernen i kampanjen er derimot den 73 år gamle modellen og skuespilleren Lauren Hutton.

I sine yngre dager prydet Hutton forsiden av Vogue utallige ganger. Men hun har absolutt ikke lagt modellkarrieren på hylla enda, da hun i fjor høst gikk på catwalken for Bottega Veneta og nylig var i LOVE Magazine i godt selskap med Irinia Shirak og Kendall Jenner.

Dette markerer et lite toneskifte for Calvin Klein. Sesongens undertøyskampanje for herrer utpekte seg også, da det var skuespillerne bak den prisvinnende filmen Moonlight som frontet kampanjen. Det kan jo tenkes at den nye kreative lederen Raf Simons har hatt en finger med i spillet.

I tillegg til selve reklamefilmen, har Coppola filmet gjengen i noen små klipp hvor de blant annet forteller om sitt første kyss.

Se filmene her:

 

Les også: Ingen hvite modeller i luksusmerkets kampanje