Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kate Moss lanserer sitt eget modellbyrå: – Jeg vil skape stjerner!

Kate-Moss-Vogue-3Jul13-Glen-Cove_b

Foto via Instagram

Kate Moss ble selv oppdaget allerede som 14-åring, og har blitt en av vår tids mest ikoniske supermodeller. Moss er blant annet den modellen som har landet flest cover av britiske Vogue.

Nå vil supermodellen hjelpe andre unge modeller opp og fram, og kunne i dag avsløre til Business of Fashion at hun skal lansere sitt eget modellbyrå, men ser etter folk med talenter også forbi modellverdenen. 

– Jeg vil fokusere på å hjelpe folks karriere isteden for å bare drive et modellbyrå. Jeg vil ikke bare ha pene mennesker, jeg vil også singnere folk som kan synge, danse og spille – jeg vil skape stjerner, forteller Moss til BoF.

Tidligere i år valgte 42-åringen å forlate Storm, modellbyrået som oppdaget henne på en flyplass som tenåring. I sitt eget selskap, Kate Moss Agency, har hun tatt med seg sin tidligere booking agent fra Storm, Lucy Baxter.

Les også: Se de ukjente bildene fra Kate Moss sin aller første photoshoot

Screen Shot 2016-09-19 at 10.53.11

Foto via Instagram

I tillegg til modellbyrået vil Moss også fokusere ytterligere på sitt eget livsstilsmerke, med en rekke prosjekter som skal lansereres over de neste månedene. En smakebit av dette så vi tidligere år i hennes samarbeid med klesmerket Equipement.

I intervjuet med BoF forteller hun at starten av hennes eget selskap har ført til at hun føler hun har større kontroll over sin egen karriere.

– Jeg forsto ikke helt hvor mye det faktisk ville forandre måten jeg føler meg, for det er jo som å ta ansvar for min egen karriere, istedenfor å være modellen som blir sendt rundt på jobber for å bare dukke opp og være den dem vil at man skal være, sier supermodellen.

Les også: Kaia Gerber lander sin første skjønnhets-kampanje

 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer