Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kanye fronter kampanje for fransk luksusmerke

Screen Shot 2016-07-28 at 08.49.08

Foto via Instagram

Kanye West er ikke fremmed i motebransjen. Selv om ikke alt rapperen tar på blir til gull, har han hatt stor suksess den siste tiden – ivrige Kanye fans og/eller fashionistar står i kø både for å få tak i hans sneakers i samarbeid med adidas og merch-linjen til hans seneste album.

Det er dog ikke hver dag man ser Kanye i denne sammenhengen – han er nemlig stjernen i Balmain sin nyeste kampanje for høstkolleksjonen 2016. Ye er ikledd den samme jakken som han hadde på seg under årets The Met galla. 

Kampanjen er fotografert av den legendariske motefotografen Steven Klein, og er en del av Balmains «music fashion fusion». Det skal være flere kampanjebilder rett rundt hjørnet i serien.

Screen Shot 2016-07-28 at 08.48.23

Foto via Instagram

At Balmains sjefsdesigner Olivier Rousteing har valgt Kanye til å fronte hans kampanje er ingen overraskelse. De er gode venner og har hatt flere kreative samarbeid. For eksempel laget Balmain antrekk til hele West/Kardashian/Jenner-klanen til Yeezy season 3 showet i Madison Square Garden tidligere i år. Rousteing har også uttalt at han ser på Kanye som en gud.

Dette er faktisk Ye sin andre kampanje for det franske motehuset. I 2014 frontet rapperen Balmain SS15 sammen med kona Kim Kardashian, men denne gangen har Kim blitt byttet ut med supermodellen Joan Smalls.

yes6ck2hsdlms82v6r6w

Balmain SS15

Les også: Jenner utvider Kylie Cosmetics med nytt produkt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer