Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kanye Wests ukjente kleskolleksjon fra 2011

Kanye West – en mann med mange baller i lufta, et entourage av Kardashians og Jenners og et uttalt ønske om å erobre motebransjen.

Bare i løpet av de siste ukene har Kanye vært i offentlig klinsj med både Taylor Swift og eks-kjæresten Amber Rose, han har uriktig påstått at han har en gjeld på mange hundre millioner dollar, og bedt Facebook-grunnlegger Mark Zuckerburg om å gi han 1 milliard dollar – i stedet for å gi det til veldedighet. Litt av en type.

Det siste året har det vært stor ståhei rundt Kanyes entré i motebransjen med Yeezy-kolleksjonene.

Det som muligens er ukjent for de fleste er at artisten, moteskaperen og barnefaren allerede høsten 2011 presenterte sin første kleskolleksjon.

Det skjedde under moteuka i Paris med kjendiser og motepersonligheter som Olsen-tvillingene, Azzedine Alaïa, Olivier Theyskens og Jeremy Scott sittende på første rad.

Les også : Høydepunktene fra Kanye West Yeezy sesong 3 show

Nylig oppdatert44

Den legendariske moteskribenten Tim Blanks skrev i sin kritikk hos Vogue, i etterkant av showet :

– Klærne? Vel….overlesset, er vel ordet å bruke her. Glidlåser i mengder, semsket og lær, perler, krystaller og appliqué hang tungt på jakker og topper. Og mer pels enn du kunne tenke deg en vanlig kveld i Paris. Det er kanskje enkelt å si at han prøver litt for hardt, når det er åpenbart at han har mye lidenskap for dette(…) Det er selvfølgelig ingen motedesignere som kan matche han når det gjelder musikk, men kveldens visning gjorde det tydelig at det når det gjelder å erobre moteverden har han enda et stykke å gå»

Bonus: Før denne kolleksjonen startet han det kjapt glemte streetwear-ish merket Pastelle:

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Screen Shot 2016-03-02 at 09.48.20
Screen Shot 2016-03-02 at 09.48.12

Les også : Se Kims stilskifte: – Jeg spør alltid Kanye om råd

Siste saker

Mest lest nå
Les mer