Høydepunktene fra Kanye West Yeezy season 3 showet

I går kveld presenterte Kanye West sin Yeezy season 3 på Madison Square Garden under første dagen av New York Fashion Week. Dette var ikke bare visning for hans seneste kolleksjon, det var også ablumslippet til Kanyes syvende album «The Life of Pablo».

Hele showet ble vist på diverse kinoer rundt om i verden, og det var mulig å streame direkte gjennom Tidal – og det var det over 20 millioner som gjorde ifølge The Verge.

Hvis du ikke var en av de 20 millionene, fortvil ikke, for Melk & Honning har samlet opp (mote)høydepunktene!

1. Kanyes strenge modellregler

Screen Shot 2016-02-12 at 10.45.09

 

Før visningen ble det lekket gjennom Twitter at modellene fikk utdelt 38 regler som de måtte holde under presentasjonen.  Det så ut som modellene fulgte reglene til punkt og prikke ifølge The Telegraph.

Blant annet kunne de verken bevege seg for sakte, for fort eller for skarpt. Det var også forbudt med såkalt «sexy posing».

Vanligvis er motevisninger nokså korte, og modellene trenger bare å stå stille i underkant av 10 minutter. Men siden dette var en kombinert motevisning og konsert, måtte alle modellene stå stille i de 90 minuttene som konserten foregikk.

 

2. Naomi Campbell stjal showet

Supermodellen Naomi Campbell (og Veronica Webb) slapp tydeligvis unna de strenge reglene til Kanye, og på et tidspunkt gikk de foran «flokken» i pelsjakker og poserte foran kameraene. Campbell klarte heller ikke å holde unna smilet, da publikum ble i såpass ekstase at de begynte å rope navnet hennes.

 

Screen Shot 2016-02-12 at 13.37.35
Foto via Instagram

3. Hele Kardashian/Jenner-klanen dukket opp i antrekk fra Balmain

Kris, Khloe, Kendall, Kourtney, Kim, Caitlyn, Kylie, og til og med lille North, kom alle i matchende antrekk i samarbeid med Olivier Rousteing, skreddsersydd fra Balmain. Etter at alle gjestene hadde ankommet Madison Square Garden, ankom hele familien og satt seg på tredje rad. Olivier Rousteing var tilstede, og fikk stor applaus etter at Kanye takket for samarbeidet under takketalen.

 

Foto via Instagram
Foto via Instagram

4. Kim Kardashians blonde lokker

Kim Kardashian West dukket opp på Yeezy season 3 med platinablondt hår, som matchet det hvite og beige antrekket fra Balmain. Det er imidlertid rykter om at det er en parykk. Kim Kardashian har vært blond tidligere under Paris Fashion Week i fjor.

Screen Shot 2016-02-12 at 14.00.57
Foto via Instagram

 

5. T-skjorta til Kanye

Kanye hadde på seg t-skjorte som var dedikert til hans avdøde mor, Donna West, og Kims avdøde far, Robert Kardashian. På slutten av showet viste Kanye også en trailer om videospillet «Only One» som lanseres, som handler om moren hans som entreer himmelporten.

Screen Shot 2016-02-12 at 12.58.44
Foto via Instagram

6. Supermodeller som tilskuere

Modeller som søstrene Gigi og Bella Hadid, samt Karlie Kloss var tilskuere isteden for å være med på motevisningen. Heller ikke Kylie Jenner, som har gått visninger for Yeezy tidligere, eller supermodellen Kendall Jenner, var på jobb i går kveld.

 

Screen Shot 2016-02-12 at 13.05.49
Foto via Instagram
Screen Shot 2016-02-12 at 13.10.26
Foto via Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Kanye vil bli kreativ leder i Hermes

Under takketalen helt på slutten av showet, sa Kanye at en av hans største drømmer er å bli kreativ leder på Hermes – noe som han håpet på at han kunne oppnå om ikke så lenge.

 

Foto via Instagram
Foto via Instagram

Les også: Fortvilet Kanye livredd for 3D printing