Her er hele Fushion-programmet

Dette kan du få med deg under Norges nye mote- og kunstfestival.

I vår kom nyheten om at Oslo Runway var avlyst – knapp én måned før sesongens utgave av den norske moteuka skulle brake løs. Først før sommeren ble det klart at det norske svaret på fashion week nå slår seg sammen med Collective Oslo Fashion Art-festivalen og blir Fushion.

Norsk mote og kunst på sitt beste, mener Oslo Runway-sjef Ditte Kristensen. Sammen med Hilde Pettersen Reljin står hun bak Fushion.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Samlet under Fushion-paraplyen står vi sterkere og kan engasjere bredere og nå ut til både forbruker og bransjen. Kunst og mote krysser veier hele tiden og er to bransjer som trenger hverandre og inspirerer hverandre for å skape merke-DNA samt synlighet ut mot forbruker, sier hun til Melk & Honning.

Den første utgaven av den nye mote- og kunstfestivalen går av stabelen denne uka med åpent og lukket program. På det åpne programmet er både visninger og presentasjoner fra norske designere som Tonje Plur, ESP og Moire og Michael Olestad i tillegg til utstillinger, talks og fester. Det åpne programmet er åpent for alle, og det er gratis å delta

– Vi legger det meste av programmet åpent og gratis for alle i år, da det er viktig for Fushion å være synlig og tilgjengelig, sier Kristensen.

Her er hele det åpne programmet under Fushion:


Les også: Ryktebørsen: Nyåpninger og nedleggelser