Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Ryktebørsen: Nyåpninger og nedleggelser

Har du også mistet oversikten? Hold deg oppdatert med ryktebørsen.

Dior kommer til Norge? Det franske luksusmotehuset skal visstnok åpne sin første norske butikk i Oslo. Nærmere bestemt i de tidligere lokalene til H&M på hjørnet av Nedre Slottsgate og Karl Johans gate. Med det blir de en del av Promenaden Fashion District.

– I så fall vil de kanskje dele bygg med Chanel? I august i fjor skrev Melk & Honning at det franske luksusmotehuset nå skal åpne sin første norske butikk i Oslo. Chanel har allerede butikker i både København og Stockholm. Adresse blir etter det Melk & Honning kjenner til nettopp deler av den gamle H&M-butikken med inngang fra Nedre Slottsgate. Chanel har foreløpig ikke besvart Melk & Honnings henvendelser.

– Det var lenge snakk om at det italienske luksusmotehuset Prada med lillesøster Miu Miu også skulle inn i de gamle H&M-lokalene. De snuste visstnok også på lokalene til leketøysbutikken Standard i Prinsens gate der norske Swims åpnet over tre etasjer. Det er fortsatt ikke klart om og hvor Prada og Miu Miu eventuelt vil åpne. Men det gamle H&M-lokalet totalrenoveres nå for å, ifølge ryktene, skulle huse diverse luksusmerker, blant annet Loewe.

Ryktebørsen vil ha det til at Chanel kommer til Oslo
Ryktebørsen vil ha det til at Chanel kommer til Norge. Foto: Paco Freire/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

– Seks kjeder kastes ut av Stortorvet 7 rett ved Karl Johans gate, i forbindelse med en storstilt ombygging. Blant disse er de svenske high street-favorittene Weekday og Monki.

Samtidig har Kappahl stengt sin store flaggskipbutikk midt på Karl Johan. Nå ryktes det at Weekday og Monki står klare til å flytte inn i disse lokalene. Weekday har ikke tidligere ville kommentere dette overfor Melk & Honning, men nå er Weekday-skiltene allerede på plass på fasaden.

– Grünerløkka-favoritt Babel gikk konkurs i fjor, og måtte med det ut av lokalene på Grünerløkka. Mindre trafikk, færre folk, høye leiepriser og oppgraderinger i gaten er noen av faktorene som fikk skylden for at butikken måtte lukke dørene etter 15 år. Lokalet er nå under oppussing, men det er ikke kjent hvem som tar over.

Valkyrien på Majorstuen har åpnet med navn som Anett Ringstad og Jørgen Jallands Moniker og Moniker Sport, H&M Home og det som er & Other Stories første norske butikk, og vil med det forhåpentlig være med på å løfte området. Ryktene skal ha det til at klesgigant H&M åpner Arket og deres nye storsatsning Afound samme sted. H&M vil verken bekrefte eller avkrefte ryktene overfor Melk & Honning.

Vet du noe ikke vi vet? Tips oss på [email protected] 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer