Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
victorias secret

Her er alt vi vet om Victoria’s Secret Fashion Show 2018

Årets største moteshow er rett rundt hjørnet.

Det debatteres om hvorvidt Victoria’s Secret-showet fortsatt holder koken ikke bare som årets største, men også viktigste moteshow. Mye av kritikken har gått på at undertøysmerket oppfattes som umoderne og gammeldags, og mange savner mangfold på catwalken når det kommer til både hudfarge, alder og kropp. Det er imidlertid ikke til å stikke under en stol at showet får mye oppmerksomhet, og det antas at rundt fem millioner seere så showet på TV i fjor – det er forøvrig hele 30 prosent ned fra året før.

Her er alt vi vet om årets Victoria’s Secret Fashion Show:

Når: Selve showet vil gå av stabelen 8.november, men blir ikke sendt på TV før måneden etter. Nærmere bestemt 2.desember.

Hvor: I år returnerer den store visningen til New York. Du husker kanskje at englene i fjor ble flydd ned til Shanghai for å gå VS Fashion Show. Årets før det, i 2016, ble visningen holdt i Paris.

Hvem: Victorias Secret Fashion Show betyr flere av verdens største supermodeller på catwalken samtidig. Og i år er intet unntak. I fjor da visningen ble holdt i Shanghai kunne ikke Gigi Hadid gå showet fordi hun ble nektet innreise til Kina. I år returnerer Hadid sammen med lillesøster Bella. Kendall Jenner vil gå showet for tredje gang.

Norges egen Frida Aasen gikk for Victorias Secret for første gang i fjor. I år er hun tilbake på catwalken i New York.

Winnie Harlow vil for første gang gå for Victoria’s Secret i år etter å ha blitt dumpet i fjor. Under denne visningen vil flere modeller gjøre sin debut for det amerikanske undertøysmerket. Her finner vi mange ulike etnisiteter, men årets visning har allerede fått krass kritikk for ikke å inkludere flere ulike kropper.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Totalt er 53 modeller hittil bekreftet for showet.

frida aasen

Norske Frida Aasen for Victoria’s Secret i 2017.

«The Fantasy Bra»: Mandag kunne Victoria’s Secret avsløre at det er den svenske supermodellen Elsa Hosk som får æren av å vise frem den eksklusive BH-en under årets VS-show. Hosk har vært engel for Victoria’s Secret siden 2015. Ifølge Fashionista er årets «Fantasy Bra» designet av Atelier Swarovski. Det skal ha tatt mer enn 930 timer å designe den og verdien skal være på 1 million dollar.

elsa hosk

Elsa Hosk i årets Fantasy Bra. Foto: Victoria’s Secret

Hvem vil bære vinger? I fjor var det 43 par vinger på catwalken. Alle englene vil selvsagt bære ett par, i tillegg til noen heldige utvalgte modeller. I følge Victoria’s Secret-engel Josephine Skriver skal det være så hemmelig hvem som får bære vinger at selv de som står bak vingene og påklederne ikke vet det før i siste øyeblikk. Det skriver Vogue.

Artistene: Victoria’s Secret Fashion Show er nærmest like mye en konsertopplevelse som et moteshow, og det er knyttet stor spenning til hvilke artister som vil opptre på scenen. Fra tidligere år har vi sett artister som Rihanna, Justin Bieber og Taylor Swift. I år vil Shawn Mendes, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Bebe Rexha og The Struts opptre på catwalken.

Designsamarbeidet: I fjor hadde det franske motehuset Balmain gjort et samarbeid med Victoria’s Secret under visningen. Også i år er det et designsamarbeid som blir vist under showet. Denne gangen er det den Hellas-fødte designeren Mary Katrantzou som har samarbeidet med undertøysgiganten. Den London-baserte designeren er kjent for mønstermiks og mye farger.

winnie harlow

Winnie Harlow vil for første gang gå for Victoria’s Secret. Foto: @WinnieHarlow

Les også: Hemmeligheter fra Victorias Secret Fashion Show 

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer