Winnie Harlow

Ble droppet i fjor, nå blir it-modellen Victoria’s Secret-engel

– Høydepunktet i min karriere.

Det er ingen hemmelighet at Victoria’s Secret sliter med salget. Kanskje selger ikke sex like bra som det engang gjorde? Likevel er undertøysgigantens årlige motevisning fortsatt noe av det største en modell kan være med på med navn som Adriana Lima, Doutzen Kroes og Candice Swanepoel som ansikt utad, og også norske Frida Aasen som debuterte under visningen i fjor og som går igjen i år.

Det gjør også it-modell Winnie Harlow.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var i et intervju med Vogue at hun avslørte nyheten. Harlow, som først ble kjent gjennom «America’s Next Top Model» i 2014 og som siden har gått på catwalken, vært kampanjemodell og ansikt utad for noen av verdens fremste designere og motehus, beskriver det som høydepunktet i karrieren.

«Når noen spurte, svarte jeg alltid: ‘Jeg vil gjøre Victoria’s Secret’», forteller hun i intervjuet.

https://www.instagram.com/p/BneLHhEg9m4/?utm_source=ig_embed

I en post på sin Instagram-profil skriver Harlow;

«Jeg hadde et sammenbrudd før jeg gikk inn til det som var den mest nervepirrende castingen i hele mitt liv. Jeg bad sjåføren min om å kjøre rundt kvartalet to ganger før jeg turte å gå inn til @VictoriasSecret-kontorene slik at jeg fikk tatt meg sammen og husket (som treneren min @bodybymato minnet meg på via telefon mellom hulkene – tusen takk lol) hvor hardt jeg har jobbet», før hun takker modellbyrået, agenter, pr, venner, familie og fans.

Harlow var på audition for undertøysgiganten allerede i fjor, og mange ble overrasket da hun manglet fra lineupen under visingen i Shanghai. «Da jeg ikke fikk jobben ble jeg skikkelig, skikkelig knus», forteller hun.

Harlow er den første modellen med vitiligo som går på catwalken for Victoria’s Secrets undertøysshow.

Hovedbilde via Vogue

Les også: Norsk modelltvillingpar i september-utgaven av Vogue

Artikkelen fortsetter under annonsen