Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @romeestrijd

Har du fått med deg den nyeste frokosttrenden på TikTok?

Breakfast Board trender inne på appen.

TikTok har i løpet av det siste året seilet opp til å bli den aller mest populære appen for unge. Nye trender skapes i en rasende fart der inne. Man har sett drøye varianter slik som The Holocaust-challenge, ungdom som filer tennene sine med neglefil og rent ut helsefarlige ting slik som at «slankemiddelet» Apetamin øker i popularitet.

Av det mer uskyldige slaget har en billigmaskara gått viralt på appen og blitt utsolgt overalt. Man har også sett millionvis gjøre lipsyncing-snutter og kaste seg på danse-challenges.

Også mat har blitt omfavnet der inne. Blant oppskriftene som har tatt helt av er bakt feta og tomat i ovn, Dalgona-kaffe, vodka pasta og «Nature’s Cereal». Sistnevnte går ut på at man spiser ferske bær i en skål sammen med isbiter og kokosvann. Artisten Lizzo er blant fansene.

Men nå har en ny matrelatert greie fått ben å gå på på TikTok. Breakfast board er frokosttrenden folk visstnok sverger til i disse dager.

Foto: Getty

Les også: Mat er blitt hipt i motebransjen, men hvorfor skjer det nå?

Det er Refinery29 som skriver at man nå kan glemme alt som heter Nature’s Cereal eller de andre populære TikTok-frokostene pesto-eggs og baked oats. Det er bare uke siden.

I stedet skal man fylle et brett med alt mulig digg. Dette kan minne om charcuterie- og ostebrettene som har vært å se overalt både på Instagram og TikTok det siste året. Men til dagens første måltid skal man i stedet plassere egg, pannekaker, avokado, toast, bakverk, bær, rundstykker og alt annet man måtte ha lyst på.

Les også
9 veganske kafeer i Oslo

Trikset er å dandere det slik at det ser mest mulig estetisk vakkert ut. Livsstilsnettstedet kaller det «A feast for the eye». Og nettopp feast er kanskje nøkkelordet her og en variant som dette er kanskje mest ideell i helgene, når man har tid til å kokkelere og gjøre seg flid med frokosten?

Her er hvordan et par forskjellige TikTokere har gjort det:

@danahassonn

breakfast board 🥞✨🍓🥓🍳##breakfastboard ##familybreakfast ##cookingwithdana ##shouldlooklikethis IG: DANAHASSONN

♬ original sound – Dana Hasson
@thingsbytaran

##homeproject ##charcuterie ##vegan ##charcuterieboard ##breakfast ##breakfastboard ##colorful ##vegetarian ##morning ##morningroutine

♬ Dirty Harry – Gorillaz

Les også: Influencere mener kommentarfeltet på appen er giftig

Siste saker

Mest lest nå
Les mer