Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Er The Undoing neste suksesserie ut?
Nicole Kidman i The Undoing. Foto: Niko Tavernise/HBO

Derfor får moten i The Undoing så mye oppmerksomhet

Det er særlig én omdiskutert kåpe som stjeler showet.

Mens kinoer har vært stengt og store filmpremierer utsatt, er 2020 blitt seriebingingens år. Denne høsten har gitt oss favorittserier som perler på en snor: Netflix-serien alle elsker å hate – Emily in Paris, etterlengtede The Crown med prinsesse Diana i fokus og kritikerroste The Queen’s Gambit.

Nå mener flere internasjonale medier at HBO-serien The Undoing er den neste seriefavoritten, og det nye svaret på Big Little Lies.

Er The Undoing neste suksesserie ut?
Hugh Grant og Nicole Kidman spiller ektepar i The Undoing. Foto: Niko Tavernise/HBO

I The Undoing møter vi Nicole Kidman i rollen som Grace Fraser og Hugh Grant som ektemannen hennes, Jonathan Sachs. De lever et tilsynelatende perfekt liv på Manhattan i New York med suksessfulle karrierer, den perfekte sønn på privatskole, perfekt townhouse og perfekte garderober. Så snur et brutalt mord opp-ned på tilværelsen deres.

En sprø garderobe stjeler showet

Til tross for at det overnevnte mordet naturlig nok står i sentrum av serien – og Hugh Grant er blitt rost opp i skyene for å spille en ganske så uvant rolle på det mange mener er formidabelt vis, er det garderoben til Grace spilt av Nicole Kidman som virkelig stjeler showet, mener The Independent.

Er dette den neste seriesuksessen?
Selv om Hugh Grant spiller formidabelt, er garderoben til Nicole Kidman seriens store stjerne. Foto: Niko Tavernise/HBO

Den er en salig miks av luksusbohemske plagg som silkeskjorter og frocks i juveltoner, som alle matcher hennes ildrøde, krøllete hår.

«Dette er faktisk en bragd når man tenker over at plottet i The Undoing ikke har noen som helst å gjøre med mote. Det handler faktisk om det brutale mordet på en ung mor ved en eliteskole i New York», skriver magasinet.

Seriens danske kostymedesigner, Signe Sejlund, har kledd opp hovedrollen i merker som Givenchy, Roksanda og The Row, med masse gullsmykker. Og hun skal ha gitt Kidmans karakter en bohemsk stil «fordi det er noe helt nytt» for henne, sier hun til Popsugar.

Er dette nye Emily in Paris?
Grace Fraser spilt av Kidman med sønnen Henry Sachs, spilt av Noah Jupe. Foto: David Giesbrecht

Kåpen som splitter fansen

Blant motehøydepunktene i The Undoing er haugevis av interessante kåper, i sterke farger og eksentriske mønstre. Og den desidert mest omdiskuterte er en grønn dobbeltspent kåpe i fløyel med hette med lille Rødhette-vibber.

Britiske Vogue påpeker at mens noen har hyllet den som et «fremragende eksempel på høst-chic», mener andre den er «seriens største synder».

Er The Undoing neste seriesuksess?
Den elskede og forhatte kåpen til Grace. Foto: Niko Tavernise/HBO

«Den er ikke akkurat stygg – akkurat denne grønnfargen ble vist på catwalken for Fendis AW20-kolleksjon, og blender helt klart inn med Central Park», skriver The Guardian.

Les også
Norske Woodling satser med stor rebranding

«Men den er iøynefallende, et borgerlig, bohemsk flashcard ment å skille Kidmans karakter fra Upper East Side. Hennes ritch-bitch kolleger bruker for det meste kremfarger og kashmir, mer opplagte tegn på privliegier».

Er The Undoing nye Emily in Paris?
Den blodrøde Hugh Hefner-kåpen. Foto: Niko Tavernise/HBO

Kåpene i The Undoing beskrives av The Cut som «eye candy» og «rich-witch-energy». Magasinet har særlig en blodrød fløyelskåpe som sin store favoritt.

«En classy vri på Hugh Hefners morgenkåpe», mener de.

Les også: Ser du hvem denne Emily in Paris-karakteren er inspirert av?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer