Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Blir det ikke noe av oppfølgeren til Call Me By Your Name?
Call Me By Your Name.

Blir det noe av oppfølgeren til Call Me By Your Name?

Ser ikke sånn ut.

Da uforglemmelige Call Me By Your Name hadde premiere i starten av 2018, ble filmen raskt en publikumssuksess og uhøytidelig kåret til en av tidenes beste sommerfilmer.

Hovedrolleinnehaver Timothée Chalamet smeltet hjerter verden over i rollen som 17 år gamle Elio. Karakteren hans forelsker seg i den eldre, amerikanske studenten Oliver, spilt av Armie Hammer, som kommer for å bo en sommer hos han og familien i nord-Italia.

Oliver la forøvrig lista for classy og tidløs sommermote med sin lekre garderobe med sine deilige pistasjfargede, kortermede og avslappede åpne skjorter med shorts og fete solbriller.

Blir det ikke noe av oppfølgeren til Call Me By Your Name?
Timothée Chalaet og Armie Hammer i filmen.

I fjor kom nyheten fansen hadde ventet på.

Call Me By Your Name-regissør Luca Guadagnino kunne fortelle at han skulle lage en oppfølger.

Oppfølgeren Find Me skulle ha både Chalamet og Hammer i hovedrollene. Men nå mener Guadagnino at det er lite sannsynlig at de to vil gjenforenes.

Blir det ikke noe av oppfølgeren til Call Me By Your Name?

Anklagene om seksuelle overgrep mot Armie Hammer slo ned som en bombe i bransjen og sladderpressen. 2021 startet med flere anklager mot 34-åringen om seksuelle overgrep, samt kannibalisme.

– Sannheten er at hjertet mitt er fremdeles der. Men jeg arbeider på en annen film nå, og forhåpentligvis kommer jeg til å gjøre Scarface snart. Og jeg har mange andre prosjekter, så jeg vil fokusere på denne siden av Atlanteren og filmene jeg vil lage, sier regissøren til Deadline.

Blir det ingen oppfølger likevel?

Den italienske regissøren har mange jern i ilden om dagen. Han er blant annet opptatt med sin nye film, skrekkfilmen Bones & All, med blant andre Timothée Chalamet og Chloë Sevigny, og thrilleren Born to be Murdered, som har premiere på Netflix neste år, ifølge Dazed.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Chalamet ligger heller ikke på latsiden. Han arbeider på filmer som Dune, og nylig kom nyheten om at 25-åringen skal spille en ung Willy Wonka i en nyinnspilling av Charlie og Sjokoladefabrikken.

Armie Hammer skal derimot ha mistet en rekke roller i kjølvannet av de seksuelle anklagene mot ham.

Les også: Friends-gjenforening får kraftig kritikk

Siste saker

Mest lest nå
Les mer