Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde fra Kaibosh. Foto: Produsenten

Kaibosh tilbake til Oslo

– Vi bygger Norge skikkelig før vi går videre.

Like før jul i fjor ble det klart at det norske brillemerket Kaibosh var slått konkursfor andre gang. Det tok dog ikke lang tid før det Bergen-baserte merket kunne annonsere at de igjen var reddet fra konkurs. På nyåret ble det klart at butikken i hjembyen Bergen skulle åpne dørene igjen. Samtidig var Kaibosh på jakt etter nye lokaler i Oslo der de tidligere hadde ligget vegg i vegg med motebutikken Ensemble på Grünerløkka.

Tidligere denne uka annonserte Kaibosh på sosiale medier at de nå åpner butikk midt i Oslo.

Via @kaibosh_co / Instagram

– Vi har fått med oss kompetente og motiverte investorer som legger listen høyt. Siden vi alltid har hatt superdrive på Kaibosh i Norge er konklusjonen at vi bygger Norge skikkelig før vi går videre, sier grunnlegger og eier Helge Flo til Melk & Honning.

– Butikken i Bergen fungerer superbra og ligger over fjorårets omsetning. Jeg tror vi har verdens beste kunder. Hvor mye energi får man ikke av kunder som takker deg og gir deg ordentlige klemmer etter at de har handlet?

Flo forteller at neste skritt for Kaibosh nå blir å åpne en shop-in-shop i konseptbutikken F5 i Oslo sentrum. Samtidig lanserer de ny kolleksjon. Deretter vil brillemerket åpne en egen butikk i Oslo sentrum. Flo legger ikke skjul på at Kaibosh savner Grünerløkka, og at dette er et sted de vil se på siden.

Merkets to butikker i Danmark er permanent lukket.

Hovedbilde: Kaibosh.

Les også: Her er H&Ms nye gjestedesigner

Siste saker

Mest lest nå
Les mer