Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kaibosh

Kaibosh reddet fra konkurs for andre gang

Men legger ned butikkene i Danmark.

Det så mørkt ut for det Bergen-baserte brillemerket Kaibosh i desember da de for andre år på rad måtte slå seg konkurs. Da Melk & Honning i desember var i kontakt med en av Kaibosh-grunnleggerne, Helge Flo, kunne han fortelle at noe av årsaken til konkursen var mangel på investorer som ville bidra økonomisk.

Før jul så det dermed ut som at alle de tre Kaibosh-butikkene i Danmark, den ene i Bergen og i Oslo ville stenge for godt.

Men på lik linje som i 2017 har teamet bak brillemerket brukt julen til å jobbe knallhardt for å unngå konkurs. Det har de igjen lykkes med, og rett før nyåret kunne Kaibosh dele nyheten om at butikkene åpner igjen på sin egen Facebook-profil.

Butikken i Bergen åpner som normalt i det samme lokalet, men i hovedstaden er Kaibosh nå på utkikk etter et nytt butikklokale. Tidligere lå Kaibosh på Grünerløkka, vegg-i-vegg med motebutikken Ensemble.

– Den siste tiden har vært sykt stressende, men tatt i betraktning all den støtten og oppmuntringen vi har fått fra kundene våre, samt de gode resultatene vi har hatt i butikkene i Oslo og Bergen, så har det gitt oss grunnlag for å fortsette. Jeg tror vi må ha verden beste kunder – basta, sier Flo til Melk & Honning.– Jeg tror vi må ha verden beste kunder – basta!

Flo forteller at selv om de har tro på Kaibosh på det danske markedet, så kommer de ikke til å fortsette videre med de danske butikkene.

– Nå som vi viderefører det som har fungert best så er fortsatt tanken til investor Ivar Borge og resten av Kaibosh-teamet at vi skal ekspandere konseptet med flere butikker, men i første omgang med fokus på Norge.

kaibosh bergen
Kaibosh-butikken i Bergen.

Hovedbilde: Kaibosh

Les også: Oslo Runway avlyser

Siste saker

Mest lest nå
Les mer