Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Billigkjeden kopierer Kanye West

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Hvis imitasjon er den beste form for smiger, kan Kanye West bare fortsette å sitte i gullstolen han for lengst har satt seg godt til rette i. Når til og med Balmains egne Olivier Rousteing kaller rapperen for Gud, er det ingen tvil om at mannen vi hater å elske har en sterk stemme i populærkulturen.

Hans seneste album tok verden med storm og hvert spor fra «The Life of Pablo» er nok spilt både opp og ned i mente siden førsteslippet i februar. Amerikaneren som på si designer klær og sko som får nordmenn til å campe utenfor utsalgssteder i flere dager, kom selvsagt med merchandise som på bare en helg håvet inn 1 million dollar.

Les også: Kim Kardashian i Yeezy på forsiden av Vogue

Takket være gode følgertall i Wests inngiftede Kardashian-klan har plagg dekorert med fonter som til vanlig har vært å finne i mer metalliske miljøer, kommet på ønskelista også hos et bredere publikum. Dette har selvfølgelig ikke gått upåaktet hen og billigkjeder har allerede hentet nok av inspirasjon. For mens Aldo liker skoene, kjører Forever 21 ut en T-skjorte der Kanye mest sannsynlig har hatt stor innflytelse:

pablo

Les også: Beyoncés stylist: – Jeg blandet leggings fra Forever 21 med en Givenchy-genser

Les også
Dette er sesongens mest populære behandlinger hos Timma

Siste saker

Mest lest nå
Les mer