Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Beyoncés stylist: – Jeg blandet leggings fra Forever 21 med en Givenchy-genser

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Selv de som av en eller annen grunn har valgt å leve under en stein de siste ukene, har fått med seg Beyoncés dramatiske inntog med «Lemonade». Dette såkalte visuelle albumet vandrer innom de fleste musikksjangre og artisten selv får tømme seg for alt hun noensinne har hatt eller fortsatt har mot sin ektemake.

Som seg hør og bør når du er Queen B, er garderoben selvsagt spektakulær i hver eneste musikkvideo. Siden 2007 har den Ivy Park-aktuelle dronninga hatt Marni Senofonte ved sin side og stylisten har hatt stor betydning på uttrykket i flere av Beyoncés siste musikkvideoer og selv om noen videoer ikke sparer på krona, har ikke stylisten vært redd for å blande inn plagg fra lavere segmenter.

– Det var en enorm miks av high fashion og low fashion. Det har jeg gjort en del ganger med Beyoncé. Som for eksempel i videoen til 7/11, der jeg blandet leggings fra Forever 21 med en Givenchy-genser, sier Senofonte i et intervju med New York Times.

Les også: Beyoncé velger utradisjonell modell

Den rutinerte stylisten forteller også hvordan hun og den eminente klienten alltid starter med moodboards, der Beyoncé alltid kommer med masse gode innspill. I tillegg presiserer hun at folk ikke må la seg lure av RnB-stjernens sørlige aksente og vakre smil, da frk. Bootylicious alltid tenker business (ikke at det var noen tvil).

Senofonte kjører også på i hennes egen klesvei (INSTAGRAM)

Senofonte kjører også på i hennes egen klesvei (INSTAGRAM)Les også: Motehuset lar endelig menn følge tiden

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer