Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Adidas jubler over nye tall

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Det har vært mye snakk om Puma og hvordan ambassadører som Rihanna og Kylie Jenner har hjulpet godt på salget. Grunnlegger Rudolf Dassler feirer nok i himmelen, men det kan lillebror og Adidas-gründer Adolf også.

Kasper Rorsted er fornøyd (INSTAGRAM)

Kasper Rorsted er fornøyd (INSTAGRAM)

Adidas-gruppen melder nemlig om sterk vekst bare i dette kvartalet og administrerende direktør i det tyske sportsmerket, danske Kasper Rorsted, sier at dette vil bli et rekordår. Dermed kan Kanye West ha ekstra trøkk i ordene sine når han synger om hvordan Yeezy hopper høyt, selv om det forsåvidt er Pharrell som står for innteken.

Les også: Her er første titt på Alexander Wang x Adidas

Med en salgsvekst på 17 % i hele gruppen er det også Reebok som drar opp. Med samarbeid som Jonah Hill i snodig reklame, Vetements, Wood Wood og nå nylig Gigi Hadid, har undermerket nok en gang blitt interessant for mer enn normcore-tilhengere.

– Jeg er ekstremt glad for å være administrerende direktør for et selskap som gjør det såpass bra. Den store drivkraften på tvers av alle store markeder viser styrken i vår strategi, «Creating New», fordi det viser til betydelige forbedringer i ønskeligheten av våre merkevarer over hele verden, forteller Rorsted i pressemeldingen.

 

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Møt den norske motefotografen som står bak supermodellens Reebok-kampanje

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer