Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Gigi Hadid slår til i ny kampanje

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Moteukene har herjet kalenderen i det siste og visse ansikt har som seg hør og bør gått igjen.

Gigi Hadid er et navn som takket være Naomi Campbell har vært hyppig å se på både catwalk og i kampanjer. Den unge modellen har med sine 21 år rukket både å designe klær og leve ut drømmen som en av Victorias engler.

Se også: Bella Hadid jobber bak kamera

I sommer kapret hun forsiden til amerikanske Vogue, da i en sporty bildeserie med OL-håpet Ashton Eaton og nå har Reebok hentet inn Hadid for en hardtslående kampanje kalt #PerfectNever. Modellen deler selv sin begeistring via Instagram og forteller hvor beæret hun føler seg ved å bli med på en kampanje som jobber med å dytte grenser for kvinner.

– «Perfeksjon» overgår aldri forventningene. Den tillater oss ikke å nå vårt fulle potensial. Måtte vi være trygge nok til å elske hvem vi er i alt vi bryr oss om, måtte vi alltid huske at GOD er fienden til STOR. Aldri nøy deg med mindre, deler hun blant annet via hennes egen profil.

Se teaseren til den kommende kampanjevideoen og ta en titt på de første bildene for det Adidas-eide sportsmerket – som beviser at Hadid ikke bør overrumples av innpåslitne fans flere ganger:

gigi4

gigi

gigi2

gigi3Les også: Dette er Kate Moss sine nye stjerner

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer