Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vårens skjønnhetsnyheter
Foto: Louis Vuitton

12 skjønnhetsnyheter vi har testet så du slipper

På tide med vårrengjøring i baderomshyllen?

Kalenderen viser april og det frister stadig mer med produkter for å preppe huden for en ny, forhåpentligvis solfylt sesong. Vekk med vintergusten hud – og ja, takk til fresh hud med mye glød og fukt.

Melk & Honning har testet 12 av vårens skjønnhetsnyheter.

La Mer The Lip Polish

La Mer er blitt et aldri så lite kultmerke den siste tiden. Nylig gjorde Hollywood-stjernen Jessica Chastain Oscar-makeupen sin i samarbeid med merket, og så ut som en million.

Nå har La Mer lansert en leppeskrubb, perfekt for å preppe leppene før leppestiften. En liten, rosa, søt sak med digg duft av peppermynte. Med ingredienser som sheasmør og sukker mykgjør den, polerer og gir næring til leppene.

skjønnhetsnyheter
La Mer The Lip Polish kr 620 hos Gimle Parfymeri

Pluss i boka for å se fantastisk ut på baderomshyllen. Og digg med skje til å både ta produktet med (så mye mer hygienisk) – og for å massere leppene med den ruglete baksiden. En kanskje noe stiv pris for 15 gram, men til gjengjeld trenger man veldig lite produkt og skrubben er derfor drøy i bruk.

Louis Vuitton City of Stars

Ved første sniff tar den oss med til en hage fylt med klementiner (eller mandariner – hvem vet egentlig forskjellen?). Louis Vuittons nye eau de parfum har ikke overraskende noter av både blodappelsin, sitron, mandarin, bergamott og lime.

Duften tilhører Cologne Perfumes-kolleksjonen, og er laget av parfymeksperten Jacques Cavallier Belletrud, som ønsket å lage «den perfekte kveldsduften», inspirert av «magien ved en midtsommerkveld i Los Angeles. Byen hvor ingenting er umulig».

Louis vuitton
Louis Vuitton City of Stars kr 2.900 (100 ml) og kr 4.450 (200 ml)

Flakongen og forpakningen med magnetisk kork er et samarbeid mellom Cavallier Belletrud og Alex Israel, multimedia artist, forfatter og designer – kjent for å utforske ikonografien til «Englenes by», Hollywoods filmindustri og gikk minst kjendiskulturen. Det sees på den Technicolor-fargede flakongen.

Clinique Smart Clinical Repair eye cream

Ok, så er denne kanskje ikke en av vårens skjønnhetsnyheter, siden den strengt tatt ble lansert i januar. Men med ingredienser som hyaluronsyre innabords, er den (relativt) nye øyekremen fra Clinique et lite stykke magi på boks, synes vi.

Den skal både bidra til å glatte ut linjer og rynker, styrke huden fra flere retninger, øke hudens naturlige kollagen og styrke fuktighetsbarrieren i huden. Nå har vi ikke brukt den i mange månedene enda, men området rundt øynene er blitt betydelig mer fuktig, uten å kjennes klissete.

Også er den lilla glasskrukken skikkelig fin å se på når lyset treffer den.

Les også
Hårfrisyrer som passer perfekt til bunad (og andre antrekk) på 17. mai

Mac Macstack maskara

Da den nye maskaraen fra Mac gikk viralt på TikTok for bare noen uker siden, ble nysgjerrigheten vår rett og slett for stor. Mac Macstack kunne love så mange lag man bare ville med den – uten at den klumper seg. Og influencerne er enige.

mac
Skjønnhetsnyheter: Mac Macstack maskara kr 350 hos Fredrik & Louisa

Ikke at vi trenger 40 lag med maskara. To lag holder i massevis til hverdags. Kanskje tre til fest. Eller fire. Uansett – gimmick eller ei, så er den bra.

Maskaraen kommer i to ulike størrelser, en til de øvre eller lange øyevippene, og en miniutgave de nedre eller kortere øyevippene for enklere påføring. Og vi liker alt som er enkelt, eller hva?

Ole Henriksen Strength Trainer

Heller ikke denne er heeelt ny, men blant de nyeste produktene fra den danske skjønnhetsguruen, Ole Henriksen, og hans selskap i solfylte Los Angeles.

Sitrus hele veien, og den nye kremen er intet unntak. Den har en silkemyk tekstur som dufter forsiktig av sitrus (ingen wunderbaum-følelse her, nei), og smelter digg inn i huden.

skjønnhetsnyheter
Ole Henriksen Strength Trainer Peptide Boost Moisturizer kr 689 hos Blivakker

Kremen inneholder en lang godisliste av ingredienser. Aminosyrer for å fukte og støtte elastisiteten, peptider for å bygge, styrke og forbedre, ceramider for å binde fuktighet og kollagen for å øke elastisitet, i tillegg til blant annet vitamin E, essensielle fettsyrer og hyaluronsyre. For å nevne noe.

No 7 Radiance + serum

Se for deg en tykk appelsinsirup, som dufter fantastisk og lar tankene vandre til sørligere strøk. Tenk deg så denne på huden din. Det nye serumet Radiance + fra britiske No 7 er virkelig noe for seg selv.

Den inneholder 15 prosent C-vitamin, som skal bidra til å fremheve naturlig glød ved å fortere hudteksturen. C-vitamin er kjent for å redusere synligheten av pigmenteringer og ujevn hudtone.

skjønnhetsnyheter
No 7 Radiance + kr 299 hos Boots

Det eneste som kan utsettes på denne, er at den nesten tørker litt for fort inn på huden under påføringen, slik at det er vanskelig å fordele det jevnt utover ansiktet – her må det jobbes raskt på morgenkvisten.

Dessuten føles huden noe stiv (vi tok kun 3-4 dråper slik som emballasjen sa, æresord, så vi har vel ikke tatt på for mye?) – men det løser seg med resten av stegene i hudpleierutinen. Og glød, det tilfører den virkelig.

Creed Wind Flowers

Vi kan faktisk ikke skrive om vårens skjønnhetsnyheter uten å ha med minst én blomsterduft.

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Creed ble startet tilbake i 1760 av britiske James Henry Creed. I dag er det syvende generasjon – franske Olivier Creed, som står bak merkets dufter. Hans nyeste duft er Wind Flowers, inspirert av en dansers flytende bevegelse gjennom vinden i luften. Og hva passer vel bedre enn en romantisk blomsterduft til en slik inspirasjon?

creed
Vårens skjønnhetsnyheter: Creed Wind Flowers kr 2850 hos Gimle Parfymeri

Duften har noter av blant annet delikat jasminblomst, tunisisk appelsinblomst, fruktig fersken, tuberoseblader, iris og kremet roseekstrakt og pralin, i tillegg til musknoter. Perfekt for milde vårdager og svale sommerkvelder, synes vi.

Foreo Bear

Svenske Foreo har gjort stor business ut av hudpleie- og beautytech siden starten i 2013. Sukkersøte farger og noe eksperimentelle (og kanskje litt suspekte) i utseendet – men de får jobben gjort så til de grader.

Redskapene er faktisk blitt så populære, at de dessverre også er blitt ofre for piratkopiering. I 2019 veltet en fullstappet lastebil md 5000 Foreo-kopier i Kina.

skjønnhetsnyheter
Foreo Bear kr 3.495 for stor versjon og kr 2.495 for mini versjon

I 2020 lanserte Foreo Bear, et hudpleieredskap med mikrostrømmer og såkalt T-Sonic pulseringer. Perfekt å gli over ansiktet, spesielt rundt kjeven (hvor mange muskelspenninger kan sette seg) og over kinnbeina. På den måten gjør Bear huden fastere og mer konturer. Tenk deg din helt personlige massør, akkurat når du vil – hallo!

Denne er så digg at den kan brukes både om morgenen for en god start på dagen, og om kvelden på sofaen for komplett avslapning etter dagens stress og mas. Nå er den tilgjengelig på det norske markedet.

Emma S Vitamin C 10 Booster

Når en supermodell eller kjendis starter opp et beautymerke, er det fort gjort å la seg friste til å prøve produktene. De har jo tross alt tilsynelatende flawless hud med glød herfra til månen og tilbake.

emma s
Emma S Vitamin C 10 Booster kr 529 hos Emma S

Bak Emma S står Emma Wiklund, den svenske kvinnen som under navnet Sjöberg ble en av 90-tallets store supermodeller. I 2010 startet hun opp sitt selvtitulerte hudpleiemerke sammen med norske Nora Larsen, og satset på det som skal være innovative, effektive og trygge produkter. Alt utviklet og produsert i Sverige, vegansk og cruelty free.

Vitamin C 10 Booster er en av årets skjønnhetsnyheter fra merket, et serum som skal lysne huden ved å fjerne pigmenteringer og gi en aldri så liten energiboost. Det lukter deilig av sitronsorbet og smelter behagelig inn i huden. Fresh start på dagen!

Régime des Fleurs Himitsu

En annen duft som utvilsomt må med blant vårens skjønnhetsnyheter er Himitsu fra Régime des Fleurs. Bak merket står Alia Raza, en kunstner som bestemte seg for å lage parfymer, og bak den nyeste duften står nesen Dominique Ropion.

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Merket beskriver den som «de stive hjørnene på dressen til en student ved Kyoto University sett gjennom et mauve-farget filter».

Om en lukt kunne hatt en farge, er Himitsu rosa og lilla som lavendelen. Og nettopp lavendel er blant notene i denne støvete blomsterduften. I tillegg består den av blant annet safran og lær.

Westman Atelier Bonne Brow

For de som allerede er ihuga fans og sverger til Westman Atelier, må øyenbrynsblyanten Bonne Brow være en av vårens mest spennende (og ikke minst etterlengtede) skjønnhetsnyheter. For de som ikke kjenner til merket – er det bare å la seg forføre.

Merket ble startet av Gucci Westman; Hollywood-stjernenes og motebransjens favoritt-makeupartist. Etter å ha jobbet i bransjen i over 20 år, laget hun like så greit sitt helt eget merke i 2018, som kunne tikke av alle boksene hun følte manglet i jungelen av makeup-brands. Clean beauty, vegansk, ikke testet på dyr og luksus.

Fra før har merket blant annet en helt dreamy maskara, perfekte øyenskygger som ikke drysser (det er faktisk helt sant, de smelter inn i øyelokket), kremrouge og highlighter som ser ut som en del av huden din.

skjønnhetsnyheter
Westman Atelier Bonne Brow kr 380 hos Gimle Parfymeri (kommer 19. april)

Og nå også øyenbrynsblyant i flere ulike nyanser. Er du av typen som foretrekker et mykt øyenbrynsprodukt i pudderform uten fare for harde streker, vil du bli overrasket her. Selvfølgelig – tegner du på med alt du har av kraft i hånden, vil det bli skarpe kanter. Men med en lett hånd, tegner denne små, myke streker for å fylle inn og forme. Pluss i margen for at børsten i enden av produktet kan skrus helt av og enkelt vaskes.

Aesop Exalted Eye Serum

Øyekremer er litt som gode venner. Selv om vi har våre favoritter, betyr ikke det at vi ikke kan få oss nye. Og vi har hørt det før – det delikate området rundt øynene er blant de første stedene de tidligste aldringstegnene setter sine spor.

Nå har Aesop utviklet et serum fylt til randen med ingredienser som skal gi vitaminforsterkende fukt. For fukt, fukt, fukt er bortimot det beste som funker mot de fine linjene. Den er overraskende lite oljete (tankene på olje i øynene frister ikke), og lukten er som alltid veldig Aesop.

aesop
Skjønnhetsnyheter: Aesop Exalted Eye Serum kr 970 hos Aesop

Les også: Nå kan du droppe dette fra makeup-rutinen din

Siste saker

Mest lest nå
Les mer