Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Derfor går Mac sin nyeste maskara viralt på TikTok
Foto: Collage fra TikTok.

Derfor går den nye maskaraen fra Mac viralt på TikTok

Fremdeles tilgjengelig i Norge.

For et år siden gikk Maybellines billigmaskara viralt på TikTok – og ble utsolgt overalt.

Nå er det den nyeste maskaren fra Mac som får mye oppmerksomhet på TikTok.

MacStack er en maskara det amerikanske makeup-merket har arbeidet på i over to år. Resultatet er en maskara som skal kunne bygges i uendelig mange lag, uten at det klumper seg og man ser ut som et fugleskremsel.

Maskaraen finnes med to ulike typer børster. En klassisk for lange eller de øvre vippene, og en versjon med mikrobøerste for korte eller nedre vipper, som kan være vanskelige å nå.

mac
Maskaraen skal kunne bygges i uendelig mange lag. Foto: Mac

Hashtagen #MacStackMascara har over 73,1 millioner visninger på TikTok, ifølge Glossy. Det skal være veldig imponerende, ettersom produktet ble lansert 1. mars.

111 kvinner skal ha testet maskaraen i en uke, hvorpå Mac fant ut at 95 prosent av forbrukerne så «endeløst, byggbart volum».

Og det skal ikke stå på lovord. Produsenten selv kaller maskaraen for sin «største innovasjon i 2022» – selvfølgelig. Men det er kanskje det influencerne på TikTok sier som er verdt å bite seg merke i.

«Det ser ut som jeg har falske øyevipper. Jeg mener, dette er kun ett strøk», sier TikToker Kelly Rose Sarno.

@kellyrosesarno Ok you guys. Holy shit. @maccosmetics SHOWED UP! #macstack #30mascaras ♬ original sound – Kelly Rose Sarno

Sarno forteller i videoen at hun har måtte gjøre mye for å få tak i maskaraen. Men den er fortsatt tilgjengelig i flere norske nettbutikker.

«Jeg har sett millioner av maskaraer og aldri en som ser så bra ut på alle. Den ser så bra ut, jeg er så gira! Jeg elsker denne maskaraen, OMG, jeg elsker den», sier TikToker Mikayla Nogueira.

@mikaylanogueira @kellyrosesarno this is easily one of the best mascaras I’ve ever used. #makeup #mascara #beauty ♬ original sound – Mikayla Nogueira

– Vi vet at produktanmeldelsene på TikTok som viser folks første reaksjoner har en tendens til å slå gjennom på plattformen, så det var det vi siktet etter ved å så produktet, sier André Branch, senior vice president og general manager i Mac Cosmetics North America til Glossy.

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

Les også: Den svenske influenceren tar av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer